Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Andalusië Fietsreizen

Correspondentieadres

Andalusië Fietsreizen
Satenlaan 569
Den Bosch
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 13029

Andalusië Fietsreizen

Maak kennis met de prachtige bergen in de omgeving van Ronda op de racefiets. Volledig verzorgd, van aankomst op de luchthaven tot vertrek is alles voor je geregeld. Je verblijft in een goed fietshotel en krijgt de beschikking over een prima racefiets. Ook het eten is prima verzorgd voor de sportieve fietser, van ontbijt tot en met diner. En op tijd! Nooit verdwalen, altijd de mooiste routes.

Cyclo La Sufrida

Neem deel aan de cyclo La Sufrida. Andalusië Fietsreizen organiseert de Sufrida week inclusief deelname aan deze prachtige en zware cyclo.

De Cyclo La Sufrida

La Sufrida is een cyclo over 196 km met ruim 5.000 hm. Je kunt ook kiezen voor de afstand van 124 km.

De start vindt plaats in El Gastor, waarna achtereenvolgens al snel Las Palomas (12,5 km) en El Boyar (14 km) bedwongen worden. Daarna gaat het door sterk geaccidenteerd terrein met talloze klimmetjes terug naar El Gastor.

De trainingsweek

De gasten arriveren op zondag en kunnen dan alvast de benen lostrappen. Van maandag tot en met donderdag wordt er onder leiding van een ervaren trainer (Léon Burger) het parcours verkend.

MTB marathon 101km

Samen met Sanne van Paassen trainen en je voorbereiden op een MTB marathon? Dat kan dit voorjaar in Ronda. Andalusië Fietsreizen en Sanne van Paassen organiseren de 101km week. Dit is een zware marathon die je door de heuvels en het midden gebergte rond Ronda voert. Onder de bezielende leiding van Sanne maak je tochten om het parcours te verkennen, verbeter je je eigen vaardigheden en leef je naar de tocht op zaterdag toe als een prof. Sanne deelt al haar ervaring graag met je!

www.andalusiefietsreizen.nl
0031738700182
ger@andalusiefietsreizen.nl

Terug