Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Arief!reizen

Correspondentieadres

Arief!reizen

Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 11005

Arief!reizen

Arief!reizen neemt je mee door Ethiopië, Jordanië en Mongolië.Je komt op plekken waar weinig toeristen komen. Je maakt kennis met bijzondere stammen die leven vanuit een verbondenheid met de natuur en waar vriendelijkheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Je reist door de enorme uitgestrektheid van steppen en woestijnen, waar je alle hectiek achter je kunt laten. Je hebt de tijd om mensen te leren kennen.

Groepsreis door noord Ethiopië en de Danakil woestijn

Deze groepsreis naar noord Ethiopië en de Danakil woestijn is geen alledaagse reis! 

Vanaf Addis Abeba rijd je door een vulkanische streek naar het oosten. Je komt dan al snel in het gebied van de Afar. Dit trotse volk is half nomadisch en trekt rond met kamelen. De Afar zijn heer en meester in de Danakil woestijn, één van de warmste plekken ter aarde, die onder zeeniveau ligt. 

Het landschap van de Danakil is bijna surrealistisch. Er is een werkzame krater, de Ertale. Op de enorme, uitgestrekte zoutvlaktes zie je honderden kamelen, die uitgehakt zout vervoeren. Je ziet veel groen-geel-oranje-rode zwavelvelden en prachtige meren. 

Een gebied waarvan velen dromen er ooit heen te gaan. Zeker geen gemakkelijk gebied vanwege de warmte en droogte. Hier reizen vereist een grondige voorbereiding, ook vanwege de speciale omgang met de Afar. 

De reis wordt na de Danakil vervolgd naar het prachtige Gheralta gebergte. Een heerlijke plek om bij te komen. Je kunt wandelen in de omgeving, waar talloze pittoreske kleine rotskerkjes verborgen liggen. 

Vervolgens ben je in Lalibela, het achtste wereldwonder, met zijn indrukwekkende rotskerken.

www.ariefreizen.nl
0646291044
info@ariefreizen.nl

Terug