Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Bema Travel

Correspondentieadres

Bema Travel

Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 11051

Bema Travel

Bema Travel organiseert individuele autorondreizen, rondreizen met privegids en groepsreizen voor iedereen die het land echt willen ervaren, via mensen, gastronomie, cultuur en natuur. Tijdens het reizen speelt het culinaire aspect een grote rol. Met ons kun je reizen naar Hongarije, Slovenië, Servië, Macedonië, Kroatië, Bosnië en Herzegovina of Montenegro.

Autorondreizen

Maak een rondreis met uw eigen of een huurauto. Wij hebben verschillende individuele autorondreizen samengesteld naar o.a. Hogarije, Slovenië en Kroatië. Tijdens deze autorondreizen kunt u op eigen wijze uw reis invullen en uw tijd zelf indelen.
Combineer de verschillende rondreizen en ontdek meerdere gebieden (landen) in één reis! Onze rondreizen op onze site zijn voorbeelden, maar alle gasten zijn uniek daarom stellen we graag samen een rondreis volgens uw wensen.

Rondreizen met privegids

U kunt echter ook een rondreis kiezen met privégids. Dit is een heel comfortabel manier van reizen; u hoeft niet te zelf rijden maar een goed Engels of Nederlands sprekende lokale tourgids reist met u mee, geeft uitgebreide toeristische informatie over de bezochte plaatsen en brengt u naar heel bijzondere plekken. De lokale gids kan altijd adviseren over leuke eet- en drinkmogelijkheden, naast de door ons al beschreven programma’s.
Niet alleen zien, maar leren kennen, begrijpen en beleven, net zoals lokale mensen doen.

Macedonie rondreis voor single 50-plussers

8-daagse groepsrondreis in Macedonie voor single 50-plussers.
Tijdens deze reis proeft u veel Macedonische gerechten. Een Macedonische gerecht is niet alleen fris en uitnodigend, maar een kijkje terug in de rijke en gevarieerde geschiedenis van het land.  Via deze weg ervaart u het land op een unieke manier. Naast dat de privégids u verteld over de cultuur en geschiedenis van het land, zorgt hij ook voor een onbezorgde reis.

www.bematravel.nl
0642491019
info@bematravel.nl

Terug