Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Bergbeleving

Correspondentieadres

Bergbeleving
Spanjaarskrocht 8
Noordwijkerhout
Nederland

Bergbeleving

BergBeleving is een kleinschalige reisorganisatie voor actieve wandelreizen met een persoonlijke benadering. We hebben BergBeleving opgericht om onze passie voor de bergen, de natuur en de buitensport te delen.

Wat doen wij?

  • Wandelreizen: We organiseren wandeltrektochten van verschillende niveaus voor kleine groepen (max. 12 deelnemers). Onze bestemmingen veranderen elk jaar, want we houden ervan om steeds weer nieuwe plekken te ontdekken. Overnachten doen we in berghutten, gîtes of we gaan (wild)kamperen.
  • Sneeuwschoentochten: In de winter bieden we wandeltochten aan op sneeuwschoenen.
  • Maatwerk: Ook kun je bij ons terecht met je eigen ideeën en/of eigen reisgezelschap, dan creëren we een reis op maat!
  • Cursussen: Wij vinden het leuk om onze kennis te delen, denk aan: navigatie, tochtenplanning, materiaal, eigenlijk alles wat je moet weten om veilig te kunnen wandelen in de bergen.

Wij bieden professionele begeleiding: Werrie heeft in 2020 zijn opleiding tot International Mountain Leader afgerond en is ook bij de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging (NKBV) hoofdleider voor alpiene gletsjertouren. Rosalinde begeleidt al wandelreizen sinds 2008 bij het Nivon, leidt daar nu de volgende lichting reisleiders op en is ook bij de NKBV alpiene tourenleider.

Ben jij op zoek naar een mooi wandelavontuur? Ga dan met ons mee!

Sportieve groeten,

Werrie en Rosalinde

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug