Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Bike Travel

Correspondentieadres

Bike Travel
Hogestraat 28
Tiel
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 14020

Bike Travel

Bike Travel is al sinds 19 november 1997 aanbieder van fietsreizen naar verschillende bestemmingen in Europa.

Toerfiets

Bij Bike Travel kunt u terecht voor een groot aantal verschillende toerfiets vakanties. Kiest u voor een prachtige tocht langs de Bodensee, een cruise over de Donau langs de schitterende steden Wenen, Bratislava en Boedapest, een kastelentocht in Frankrijk of één van de vele andere reizen in onder meer Oostenrijk, Spanje, Italïe, Slovenië en Engeland.  Zowel voor gezinnen met meefietsende kinderen als voor mensen die houden van ultieme uitdagingen en goed verzorgde hotels, waar u heerlijk kunt relaxen.  Vele tevreden klanten gingen u voor!

Mountainbike

Ook voor de mountainbikers hebben wij een gevarieerd aanbod. Een sportieve trektocht door het Zwarte Woud, een luxe hotel met gevarieerde dagtochten in Oostenrijk, een zonvakantie op Kreta of een prachtige trektocht door Spanje. Dit zijn slechts een paar van de vele reizen die wij aanbieden. We hebben zowel individuele tochten als groepstochten. Voor elk wat wils!

Voor de racefietser hebben wij ook mooie reizen te bieden. Op verschillende niveau´s, dus of u nu net begint of al jaren fietst, we hebben zeker een mooie reis voor u! Een ontspannen tocht langs de Bodensee, een sportieve trektocht door Spanje of een mooie rondrit om het Gardameer, aan u de keus. We hebben reizen in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italïe, Spanje en Kreta.

www.biketravel.nl
034-4605367
info@biketravel.nl

Terug