Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Classic Travel Agency

Correspondentieadres

Classic Travel Agency
Floris burgwal 180
Capelle a/d IJssel
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 15004

Classic Travel Agency

Classic Travel Agency is expert in historische en culturele reizen naar Iran om de oude beschaving van Perzië te ontdekken. Wij organiseren groepsreizen van tussen de 6 en 12 personen, individuele reizen voor reizigers met eigen reisgezelschap en unieke reizen op maat. Onze reisorganisatie wilt mensen het oude Perzië laten ervaren door ze mee te nemen naar een bestemming waar hartelijkheid en gastvrijheid in overvloed te vinden is. 

Over Classic Travel Agency

"Laat u verrassen door adembenemend Iran"

Onze reizen worden met grote zorg samengesteld om ervoor te zorgen dat de behoeftes van de reizigers en het aanbod van het land overeen komen. Daarnaast implementeren wij graag verrassingselementen, zodat elke reiziger een unieke ervaring zal overhouden aan de reis. Met liefde voor de schoonheden van het land nemen wij u graag mee naar de plekken die onbeschrijfelijk mooi zijn, om een indruk achter te laten die u nooit zal vergeten.

Plekken die u absoluut niet mag missen

Om elke reiziger voor te bereiden op de reis van hun leven, adviseren wij altijd over de ideale reistijden, reisduur en bestemmingen. Of u nou van kunst, muziek of eten en drinken houdt, Iran heeft genoeg te bieden om u de ultieme Perzische ervaring te kunnen geven. Bent u een ervaren reiziger en heeft u zich al ingelezen? Dan denken wij graag mee met het samenstellen van uw droomreis!

www.classictravel.agency
010-2236035 / 06-13855444
mail@classictravel.agency

Terug