Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Compassion in Business

Correspondentieadres

Compassion in Business
Badhuisplein 3
Groningen
Nederland

Compassion in Business

Sietske de Haan van Compassion in Business verzorgt sinds 2015 mindfulness-en coachingreizen voor professionals die op een gezonde manier succesvol willen zijn.

Intensieve trainingsweken in Spanje en Nederland voor drukbezette mensen die werken als professionals / ondernemers.
De retraites ondersteunen je om burn-out te voorkomen en bevlogen en gefocust te kunnen werken.
Retraties voor mensen die mooie dingen in de wereld willen zetten, maar regelmatig het gevoel hebben niet te doet wat echt belangrijk is.

In de retraite in Andalusië en Nederland neem je de regie terug over je leven.
Gebaseerd op wat voor jou echt belangrijk is. 

Je beoefent in de retraite intensief evidence-based methodes als mindfulness en compassietraining. Hierdoor gaat  de retraite veel impact hebben op jouw leven en ga jij echt verandering ervaren. Verder leer je de basis van geweldloze communicatie, zodat ook je (werk)relaties soepeler gaan lopen.In een kleine groep van maximaal 8 mensen is er veel persoonlijke aandacht en tijd voor individuele coachingsgesprekken met mij, zodat je diepgaand met jouw onderwerpen aan de slag kunt.

Belangrijk om te weten: buiten de lesblokken om is de retraite in stilte, zodat je optimaal met je eigen proces bezig blijft.
Deelnemers zien hier soms eerst tegenop en noemen het later een van krachtigste elementen van de retraite.

We zitten met de retraites op prachtige plekken in Andalusië, vlak aan zee of in de bergen blij een stuwmeer. In Nederland zijn de retreiates  op stille plekken in Drenthe of Friesland. Van harte welkom!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners