Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Cumlaude Travel

Correspondentieadres

Cumlaude Travel
Pinksterbloem 56
Sneek
Nederland

Cumlaude Travel

Een vakantie naar Cuba wordt een van je mooiste ervaringen, die je na afloop maar al te graag deelt met je familie en vrienden. Dit prachtige eiland, vlak onder de staat Florida, biedt je een garantie voor heerlijke weer, fantastische mensen en verfrissende kijk op, en vanuit een totaal andere wereld. Je waant je  in de jaren '50 door het kleurrijke straatbeeld en de auto's die doen denken aan die tijden. Op en top ontspanning, maar ook voldoende ruimte voor inspanning, want dit eiland biedt alles wat je van een vakantie naar Cuba verwacht.

Cuba voor jou

Wil jij ook op vakantie naar Cuba? Daarvoor ben je bij Cumlaude Travel aan het juiste adres. Wij bieden jou namelijk een vakantie in Cuba op maat. Van een volledige (individuele) rondreis tot bijvoorbeeld een fietsvakantie; het kan allemaal. Dus ben je op zoek naar jouw droomreis? Boek dan jouw reis bij dé Cuba specialist en geniet van een prachtige vakantie in het zonovergoten Cuba.

Waarom boeken bij Cumlaude Travel? Al onze reizen zijn persoonlijk, op basis van jouw wensen en binnen jouw budget samengesteld. Door onze jarenlange reiservaring zijn wij jouw Cuba specialist, wij hebben lokale contacten, goede prijsafspraken en hoogstaande kwaliteitsnormen. Op onze website vind je een groot aanbod aan mooie rondreizen. Dit zijn voorbeeldreizen om je een idee te geven wat er allemaal mogelijk is. Wil je graag een passend reisvoorstel ontvangen dan is dit uiteraard geheel vrijblijvend. Vul ons contactformulier in en ontvang een mooi maatwerkvoorstel. 

.

 

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug