Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Cumlaude Travel

Correspondentieadres

Cumlaude Travel
Pinksterbloem 56
Sneek
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 15032

Cumlaude Travel

Een vakantie naar Cuba wordt een van je mooiste ervaringen, die je na afloop maar al te graag deelt met je familie en vrienden. Dit prachtige eiland, vlak onder de staat Florida, biedt je een garantie voor heerlijke weer, fantastische mensen en verfrissende kijk op, en vanuit een totaal andere wereld. Je waant je bij tijd en wijlen in de jaren '50 door het kleurrijke straatbeeld en de auto's die doen denken aan die tijden. Op en top ontspanning, maar ook voldoende ruimte voor inspanning, want dit eiland biedt alles wat je van een vakantie naar Cuba verwacht.

Cuba voor jou

Wil jij ook op vakantie naar Cuba? Daarvoor ben je bij Cumlaude Travel aan het juiste adres. Wij bieden jou namelijk een vakantie in Cuba op maat. Van een volledige (individuele) rondreis of wandelvakantie tot bijvoorbeeld een fietsvakantie; het kan allemaal. Dus ben je op zoek naar jouw droomreis? Boek dan jouw reis bij dé Cuba specialist en geniet van een prachtige vakantie in het zonovergoten Cuba.

Ook wanneer je nog twijfelt aan hoe je jouw ideale vakantie naar Cuba in wil vullen, kun je met ons contact opnemen. Dankzij onze veelzijdige kennis en ervaringen met het eiland, voorzien wij jou van het beste advies. Zo maak je een onvergetelijke reis naar dit prachtige stukje paradijs op aarde. Bekijk hieronder de vele mogelijkheden en maak de keuze die bij je past. 

Reisaanbod naar Cuba 

Wij bieden diverse prachtige reizen aan naar dit land waar je ooit in je leven wel geweest moet zijn. De gemoedelijke sfeer en natuurlijk het heerlijke subtropische klimaat geeft je een echt vakantiegevoel. De kans op een tweede bezoek aan dit eiland van de Grote Antillen is dan ook zeer groot. Bekijk onze reizen en neem contact op om jouw wensen te bespreken. Dan gaan wij voor jou aan de slag om die droomreis werkelijkheid te laten worden

Waarom boeken bij Cumlaude Travel? Al onze reizen zijn persoonlijk, op basis van jouw wensen en binnen jouw budget samengesteld. Door onze jarenlange reiservaring zijn wij jouw Cuba specialist, wij hebben lokale contacten, goede prijsafspraken en hoogstaande kwaliteitsnormen. Op onze website www.cumlaudetravel.nl vind je een groot aanbod aan mooie rondreizen. Dit zijn voorbeeldreizen om je een idee te geven wat er allemaal mogelijk is. Wil je graag een passend reisvoorstel ontvangen dan is dit uiteraard geheel vrijblijvend. Vul ons contactformulier in en ontvang een mooi maatwerkvoorstel. 

.

 

 

www.cumlaudetravel.nl
+ 31 (0) 515-851800
info@cumlaudetravel.nl

Terug