Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Drome-Vakantiehuizen

Correspondentieadres

Drome-Vakantiehuizen
Zeevaart 301
Arnhem
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 11022

Drome-Vakantiehuizen

Dé specialist voor vakantiehuizen in de Drôme, Frankrijk(opgericht in 1992) Maar ook mooie huizen elders in Frankrijk: Provence, Mont Ventoux, Côte d´Azur, Dordogne.... En vrijwel altijd goedkoper dan elders. Wij meten succes niet aan geld of omzet, maar aan de tevreden reacties van huurders en eigenaren, daar doen wij ons best voor!

In 1992 begon Gerard te Kaat met de verhuur van enkele huizen in de Drôme. Karin van de Weerd nam in september 2016 het bureau over. Drôme-Vakantiehuizen biedt nu een zeer divers aanbod met ruim 250 huizen in diverse regio´s in Frankrijk! 
Met 25 jaar ervaring bieden wij een veilige en grote keus uit luxe villa´s, comfortabele vakantiehuizen, dorpshuizen en appartementen. Vaak met (privé)-zwembad, maar ook gelegen bij een rivier. Soms in ongerepte natuur, soms aan de rand-, soms ín stad of dorp met de jeu-de-boules en vers stokbrood naast het cafeetje op de hoek.
Persoonlijke zorg en betrokkenheid staan voorop, zowel voor de huurder als voor de gastheer (de eigenaar en het land, Frankrijk). Wij meten succes niet aan geld of omzet, maar aan de tevreden reacties van alle betrokkenen. Daar doen wij onze best voor!

Deze grote Provençaalse bastide is vrij gelegen op een heuvel met prachtig wijds uitzicht op het landschap (dalen, bossen, bergtoppen).
De charmante en karakteristieke woning (200 m²) met veel privacy ligt op een terrein van 1600 m², waar bovendien een fijn zwembad (9X4.5) tot uw beschikking staat.
 Het huis wordt buiten het hoogseizoen vaak verhuurd aan artiesten en kunstenaars. Begrijpelijk, het huis maakt een sympathieke, ontspannen indruk. het is geen luxe villa maar een sfeervol, gemakkelijk huis, het is heel plezierig om er te verblijven...op het grote door wijnranken overdekte terras, ´s avonds verlicht door sfeervolle verlichting. Of aan het zwembad in één van de vele ligstoelen. De bomen zorgen er voor voldoende schaduw.
Het huis werd in 2003 gebouwd, de eigenaar koos hierbij bewust voor milieuvriendelijke materialen. De slaapkamer en badkamer op de begane grond is geschikt voor een rolstoelgebruiker. 
U kunt op deze mooie plek genieten van totale rust en ontspanning met een grote stad (Toulon) en de zee op korte afstand. Het sfeervolle Le Revest-les- Eaux met winkels en café ´s is op loopafstand. Toulon, aan de andere kant van de Mont Faron, is op een kwartier rijden (of de bus). Vanaf de woning zijn diverse grote wandelingen te maken. De sympathieke eigenaar kan u daar alles over vertellen.
Huiscode 83.40 

www.drome-vakantiehuizen.nl
026-3519198
info@drome-vakantiehuizen.nl

Terug