Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Duizendpoot Adventure

Correspondentieadres

Duizendpoot Adventure
wierbalg 1406
Julianadorp
Nederland

Duizendpoot Adventure

Duizendpoot-Adventure organiseert zomers uw actieve vakantie in Kroatië( in Dalmatië) en in Italië (Torbolen en Toscane) en 's winters skireizen naar Frankrijk, (Les Deux Alpes en Val Thorens). In december en maart organiseren wij twee reizen naar Frankrijk om geheel verzorgd en begeleid ontspannen te gaan skien. 

Duizendpoot-Adventure organiseert actieve single, één - ouder en twee-ouder gezinsvakanties naar Kroatië en Italié.

U verblijft bij ons,  zowel in Koroatië als in Italië, in compleet ingerichte gezinstenten met alle comfort die daar ook bij hoort. onze locaties zijn gestitueerd op 3*** en4**** campings. Op deze campings maken wij gebruik van alle faciliteiten die bij deze camping horen en waardoor deze campings ook hun **** sterren verdienen. Denk bij ingerichte tenten aan vaste bedden, stroom en licht, eet- en kookfaciliteiten, tafel en stoelen enz. In Kroatië verblijft u in de luxe geventileerde topkwaliteit Karsten-tenten, in Italië verblijven de gezinnen in tunneltenten, de singles verblijven in Italië in  Bungalettes waarin je ook gewoon rechtop kunt staan, in Kroatië staan voor hen ook Karsten-tenten.

Onze singles hebben een eigen kamplocatie, apart van de gezinnen, wat door beide doelgroepen als prettig wordt ervaren. De singlesgroep heeft ook een eigen reisleidingteam. Zo kunnen we met elkaar veel ondernemen, een hechte groep vormen en ontspannen van deze mooie vakantie genieten. wij begrijpen dat de wensen van deze groep anders (kunnen) zijn en willen hier ook in voorzien.

Onze nederlandse reislleiding staat voor u klaar, de Nederlandse (en voor speciale sporten xzoals canyoning de externe specialisten)  sportinstructeurs begeleiden u vakkandig tijdens de vele activiteiten die...


Terug