Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Duizendpoot-Adventure

Correspondentieadres

Duizendpoot-Adventure
wierbalg 1406
Julianadorp
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 19004

Duizendpoot-Adventure

Duizendpoot-Adventure organiseert zomers uw actieve vakantie en 's winters enkele skireizen naar Frankrijk.

In december en maart organiseren wij twee reizen naar Frankrijk om geheel verzorgd en begeleid ontspannen te gaan skien. 

 

Duizendpoot-Adventure heeft in zowel Koroatië als in Italië ingerichte campings. Op deze campings genieten wij de voordelen van de 3*** en 4**** camping waar wij een deel afhuren. Onze tenten zijn geheel ingericht met alle comfort die u wenst bij een ingerichte tent. denk aan vaste bedden, beddengoed en kussen, stroom en verlichting, eet- en kookfaciliteiten, tafel en stoelen enz. Ijn Kroatië verblijft u in de luxe geventileerde topkwaliteit Karsten-tenten, in Italië verblijven de gezinnen in tunneltenten, de jongeren/singles in Bungalettes waarin je ook gewoon rechtop kunt staan.

In Koratië is onze camping in Starigrad-Paklenica, bijna tegen het Nationaal Park Paklenica en aan zee.

In Italië is dat in Torbole camping Moriadi aan het Gardameer en in Toscane, camping Castiglione del Pecia, een paar honderd meter van zee.

Starigrad-Paklenica en Torbole zijn naast relaxcampings ook activiteitencampings. denk aan klimmen, abseilen, kayakken, hiklen, canyoning, excursies, een wekelijkse stapavond  enz.

In Toscane gaan we naast de cultuur-excusrsies naar Rome, Florence, Siena, waterparken en thermalbaden ook naar leuke discotheken, een terrassenavond en kayakken op zee.

U kunt uiteraard zelf komen met auto of vliegtuig, maar In samenwerking met de busmaatschappij wordt ook het vervoer van Nederland naar de locatie georganiseerd.

Onze sportinstructeurs zijn voorzien van de benodigde diploma's en certificaten voor de buitensport.

 

www.duizendpoot-adventure.nl
0646740182
hans@duizendpoot-adventure.nl

Terug