Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Duizendpoot Adventure

Correspondentieadres

Duizendpoot Adventure
wierbalg 1406
Julianadorp
Nederland

Duizendpoot Adventure

Duizendpoot-Adventure organiseert zomers uw actieve en relax vakantie in Kroatië (Dalmatië) en in Italië (Torbole en Toscane). Dit doen wij zowel voor singles en één/twee-ouder gezinnen.

U verblijft bij ons in compleet ingerichte gezinstenten met alle comfort die daar ook bij hoort.  denk hierbij aan vaste bedden, stroom/licht, koelkast, eet/kookfaciliteiten, tafel/stoelen, koffiezetapparaat enz. Onze locaties zijn gesitueerd op 3*** en 4**** campings. Op deze campings maken wij gebruik van alle faciliteiten die bij deze camping horen en waardoor deze campings ook hun **** sterren verdienen.  In Kroatië verblijven de gezinnen en singles in geventileerde Karsten-tenten. In Italië verblijven de gezinnen in tunneltenten met aparte slaapcabines, de singles verblijven in Karsten-tenten. De gezinnen en singles hebben een eigen kamplocatie en eigen reisleiding.

In Kroratië is onze camping in Starigrad-Paklenica, in Italië is deze aan het Gardameer en in Toscane vlak aan zee met een privé-strand.

Het vervoer naar onze locaties kan per georganiseerd busvervoer vanaf Nederland, uw eigen auto of per vliegtuig, waarbij u het laatste stukje per trein doet of ons een transfer laten verzorgen. 

Onze Nederlandse reisleiding staat voor u klaar, de Nederlandse en externe  sportspecialisten en reisleiders begeleiden u bij de vele activiteiten en stedentrips die wij aanbieden. Niets moet, maar er kan veel!.

 

 

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug