Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Actief in Kroatië en Italië

Correspondentieadres

Actief in Kroatië en Italië
wierbalg 1406
Julianadorp
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 19004

Actief in Kroatië en Italië

Duizendpoot-Adventure organiseert zomers uw actieve vakantie in Kroatië( in Dalmatië) en in Italië (Torbolen en Toscane) en 's winters skireizen naar Frankrijk, (Les Deux Alpes en Val Thorens). In december en maart organiseren wij twee reizen naar Frankrijk om geheel verzorgd en begeleid ontspannen te gaan skien. 

Duizendpoot-Adventure organiseert actieve single, één - ouder en twee-ouder gezinsvakanties naar Kroatië en Italié.

U verblijft bij ons,  zowel in Koroatië als in Italië, in compleet ingerichte gezinstenten met alle comfort die daar ook bij hoort. onze locaties zijn gestitueerd op 3*** en4**** campings. Op deze campings maken wij gebruik van alle faciliteiten die bij deze camping horen en waardoor deze campings ook hun **** sterren verdienen. Denk bij ingerichte tenten aan vaste bedden, stroom en licht, eet- en kookfaciliteiten, tafel en stoelen enz. In Kroatië verblijft u in de luxe geventileerde topkwaliteit Karsten-tenten, in Italië verblijven de gezinnen in tunneltenten, de singles verblijven in Italië in  Bungalettes waarin je ook gewoon rechtop kunt staan, in Kroatië staan voor hen ook Karsten-tenten.

Onze singles hebben een eigen kamplocatie, apart van de gezinnen, wat door beide doelgroepen als prettig wordt ervaren. De singlesgroep heeft ook een eigen reisleidingteam. Zo kunnen we met elkaar veel ondernemen, een hechte groep vormen en ontspannen van deze mooie vakantie genieten. wij begrijpen dat de wensen van deze groep anders (kunnen) zijn en willen hier ook in voorzien.

Onze nederlandse reislleiding staat voor u klaar, de Nederlandse (en voor speciale sporten xzoals canyoning de externe specialisten)  sportinstructeurs begeleiden u vakkandig tijdens de vele activiteiten die wij aanbieden. Niets moet, maar er kan veel!.

In Koratië is onze camping in Starigrad-Paklenica, bijna tegen het Nationaal Park Paklenica en aan zee.

In Italië is dat in Torbole camping Moriadi aan het Gardameer en in Toscane, camping Castiglione del Pecia, deze ligt vlak aan zee..

Starigrad-Paklenica en Torbole zijn naast relaxcampings ook activiteitencampings. denk aan klimmen, abseilen, kayakken, hiklen, canyoning(Torbole), excursies, een wekelijkse stapavond  enz.

In Toscane gaan we naast de cultuur-excusrsies naar Rome, Florence, Siena, waterparken en thermalbaden ook naar leuke discotheken, een terrassenavond, hiken, mountainbiken en kayakken op zee.

U kunt uiteraard zelf komen met auto of vliegtuig, maar In samenwerking met de busmaatschappij wordt ook het vervoer van Nederland naar de locatie georganiseerd.

Onze skireis naar Les Deux Alpes is in de week voor de kerst van 14/12/19 tot en met 21/12/19, verblijf in hotel/apartementlocatie, halfpension incl diner vlak voor vertrek, skipas, royal class busvervoer, reisleiding, skisafari door het gebied, gelegenheid tot het volgen van skilessen met onze skileraren enz.

 

 

www.duizendpoot-adventure.nl
0646740182
hans@duizendpoot-adventure.nl

Terug