Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Eye4Cycling

Correspondentieadres

Eye4Cycling
Eikenweg 24
Baarn
Nederland

Eye4Cycling

Eye4Cycling is een gespecialiseerde aanbieder van kleinschalige fiets- en wandelvakanties in Noord-Macedonië, Griekenland, Spanje , Frankrijk, Turkije, Nederland. Naast groeps- en individuele reizen verzorgen we ook maatwerkreizen. De reizen hebben een recreatief karakter, maar ook de sportieve MTB´er kan bij ons terecht. Kernwoorden: veelzijdige routes, cultuur, natuur, couleur locale, bijzondere locaties en lekker eten.

Fietsen en wandelen in Noord-Macedonië

Noord-Macedonië is een prachtig en tamelijk onbekend land op de Balkan dat zich uitstekend leent voor het maken van een verrassende fiets- en/of wandelvakantie. Het land is een ideale mix van natuur en cultuur.

The road to Meteora: fietsreis door Noord-Macedonië en Noord-Griekenland

Deze fietsvakantie begint bij het meer van Ohrid in Noord-Macedonië en eindigt in het Griekse Thessaloniki. Hoogtepunt van deze hoteltrektocht is Meteora. Een unieke en indrukwekkende rotsformaties met daar bovenop eeuwenoude kloosters: een waar surrealistisch schouwspel!

Ibiza en Andalusië: ware fietsbelevenissen

Ibiza is een onbekende voor veel fietsliefhebbers. Het eiland is schilderachtig door de vele (fruit)bomen en wit gepleisterde dorpjes en heeft een labyrint van verlaten binnenwegen.

In Andalusië fietst u over oude spoorlijnen van Ronda naar Sevilla, door prachtige dorpen en indrukwekkende natuur. En wie weet, spot u nog een lammergier.

Fietsen in Turkije (in combinatie met het Griekse eiland Rhodos)

Fiets langs de Lycische kust met tal van oudheidkundige bezienswaardigheden of maak mooie fietstochten vanuit de standplaats Fethiye. Ook de MTB’er kan hier zijn hart ophalen. Of kies voor onze combinatiereis Turkije-Rhodos. Laat u verrassen door de gastvrije bevolking, de schitterende omgeving en het heerlijke eten.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug