Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

For All Reasons Travel B.V.

Correspondentieadres

For All Reasons Travel B.V.
Herestraat 113
Groningen
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17025

For All Reasons Travel B.V.

For All Reasons

For All Reasons is werkzaam in de charitatieve markt. We focussen ons op goede doelen die hun projecten buiten Nederland hebben (vaak ontwikkelingswerk). Deze markt is verzadigd en goede doelen hebben moeite om zich te onderscheiden om sponsors (zakelijk en particulier) aann zich te binden. Hierdoor lopen de inkomsten uit fondsenwerving terug en is de continuïteit van hun werk in gevaar. Ze zijn hierdoor op zoek naar nieuwe mogelijkheden om hun mooie doelstellingen te behalen.

 

Waarom doen wij dit?

Goede doelen die werken over de grens doen geweldig werk maar hebben het moeilijk om hun verhaal te vertellen aan sponsors en zo hebben ze moeite om mensen aan zich te binden omdat hun werk zowel qua afstand en emotie ver van ons bed ligt. For All Reasons gelooft in het werk van goede doelen en gelooft ook in het nut van het friends/ambassadeurs voor goede doelen. Wij creëren deze friends voor het goede doel.

 

Hoe doen we dat?

Gedurende een intensieve periode laten wij geïnteresseerden mensen kennis maken met het goede doel. We geven deze mensen een unieke inkijk en ervaring waardoor ze uiteindelijk uitgroeien tot friend van het goede doel.

 

Wat doen wij?

Wij creëren unieke, uitdagende, fondsenwervende reizen naar het veld van het goede doel. Wij ontzorgen het goede doel door gedurende het gehele traject goede begeleiding te bieden. Wij ontwikkelen het concept, helpen bij de weving van deelnemers, zorgen dat iedereen fysiek is voorbereid, organiseren en begeleiden de reis en geven advies voor de opvolging.

 

Reizen die wij momenteel organiseren:

www.forallreasons.nl
0648781321
jurian@forallreasons.nl

Terug