Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Going Africa Safaris

Correspondentieadres

Going Africa Safaris
Heetenseweg 3b
Raalte
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 15063

Going Africa Safaris

Going Africa Safaris is de safari specialist. Landen die we aanbieden kennen geen geheimen voor ons en we willen u graag helpen bij het beleven van een mooie en avontuurlijke safari. Jaarlijks reizen we ongeveer 9 weken door Afrika. Onze kennis/ervaring zetten we in om uw vakantie onvergetelijk te maken. We ondersteunen Stichting Spots en de Anti Poaching Unit bij Victoria Falls.

Safari - Groepssafari´s

Going Africa Safaris biedt veel groepsreizen naar diverse landen in Afrika aan. Daarbij hebben we een selectie gemaakt van lokale aanbieders die in onze ogen de beste prijs/kwaliteit garantie bieden.We bieden kampeer groepsreizen en geaccommodeerde groepsreizen aan. In de regel is het bij geaccommodeerde groepsreizen zo dat er in eenvoudige doch goede accommodaties overnacht wordt. Going Africa Safaris heeft voor u, een niet geringe, selectie gemaakt van de groepsreizen die we u graag aan willen bieden. Deze groepsreizen zijn ook bij de betreffende landen op onze website te vinden. Daarbij hebben we nog niet eens alle groepsreizen van de lokale organisaties op een rijtje gezet. Waar er meer groepsreizen van de betreffende organisatie zijn, geven we die opgesomd weer onder aan de pagina van een groepsreis.
Let dus bij een keuze van een groepsreis naar Afrika ook op de effectieve route en wat u daadwerkelijk te zien krijgt. Goedkoop is vaak een teken dat u in de praktijk het e.e.a. gaat missen of alsnog aan extra kosten krijgt om alsnog volop te genieten.

Safari - Lodge- en maatwerksafari´s

Misschien is kamperen niet de manier waarop u wilt kennis maken met de fantastische Afrikaanse landen en parken/reservaten. Lodge safari reizen zijn dan een prachtige uitkomst. Tussen de diverse landen en parken worden transfers op verschillende manieren uitgevoerd passend bij de lokale omstandigheden. Dat kan dus via de weg zijn, maar ook via transfer vluchten. E.e.a. afhankelijk van het land en soms dus het gebied. Voor diverse landen bieden we naast de individuele en maatwerk lodge safari reizen ook begeleide groepssafari’s aan. Daarmee bieden we een ruime keuze aan lodge safari’s aan. Neem gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Safari - Wandel en kanosafari´s

Een wandel- of kanosafari kan nergens zo goed gemaakt worden dan in Zimbabwe of Zambia. Dergelijke safari vormen spreken veel avontuurlijke reizigers en Afrikafielen tot de verbeelding. En terecht natuurlijk. Een wandelsafari in bijvoorbeeld Mana Pools NP, Hwange NP of South Luangwa is zowat de meest ultieme safaribeleving in Afrika. Going Africa Safaris is u voorgegaan in de ervaringen en kan u uitstekend informeren over de diverse mogelijkheden. Wilt u een avontuurlijke wandelsafari in bijvoorbeeld Mana Pools NP, dan bent u waarschijnlijk een ervaren Afrikareiziger die meer uit uw safari wil halen en steeds meer die ultieme safaribeleving wil beleven. Door onze eigen ervaringen bij de diverse camps kunnen wij u uitstekend informeren over de soms minimale maar vaak toch belangrijke verschillen. Neem gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

www.goingafrica.com
0572-367950, 06-48502822
paul@goingafrica.com

Terug