Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Hem62 Travel

Correspondentieadres

Hem62 Travel
Westkreek 31
Apeldoorn
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18049

Hem62 Travel

Hem62 Travel is opgericht door Ton en Suzanne Strijbosch. Al onze vakanties verblijven wij in Zweden en hebben daardoor een ruime ervaring opgebouwd en kennen de regio als geen ander. Sinds 2009 bloggen wij over ons verblijf in Zweden. Na een aantal jaren hebben we onze kennis en ervaring gebundeld in een aantal reisgidsen in het Nederlands en Engels. In 2018 hebben we een nieuwe stap gezet, het aanbieden van vakanties en activiteiten in Zweden. De regio’s die we het beste kennen zijn Värmland en Dalarna, maar we hebben in al die jaren heel Zweden doorkruist.

We werken samen met een kleinschalige ondernemers die accommodaties en activiteiten aanbieden. Wij weten zeker dat zij Värmland als geen ander kennen en dat je daar als klant goed terechtkomt. Dit betekent ook dat je onze activiteiten altijd met een kleine groep onderneemt.

Hem62 Travel staat voor maatwerk, je kunt vrij kiezen uit ons aanbod of een standaardpakket afnemen. In beide gevallen zorgen we voor een prachtige tijd in Zweden. 

www.hem62travel.nl
0634178480
ton.strijbosch@hem62.nl

Terug