Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

HYNSPA REIZEN

Correspondentieadres

HYNSPA REIZEN
Kraanvogel 102
Breda
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 12032

HYNSPA REIZEN

Alhoewel veel mensen Spanje als vakantiebestemming kiezen, blijven veel verrassende plekjes bijna onbekend. Zon, zee en strand zijn zeer in trek. Maar het prachtige schiereiland heeft nog zoveel meer moois te bieden! Het is niet voor niets dat Spanje het op één na grootste aantal plaatsen heeft, dat door UNESCO als werelderfgoed is erkend. Wilt u Spanje (her)ontdekken? Wij staan voor u klaar!

Cultuurreizen

Met Hynspa Reizen komt u langs historische en culturele hoogtepunten van een bepaalde streek of rondom een concreet thema. U bezoekt prachtige steden, bijzondere kastelen en hedendaagse architectuur gecombineerd met dé regionale gastronomie. En als u zin in hebt, met aandacht voor lokale feesten. Wilt u de veelzijdige en omvangrijk Spaanse culturele erfgoed (her)ontdekken?

We proberen onze reizigers nader kennis te laten maken met andere tradities, kunststijlen, feesten en al datgene wat de bestemming nog meer bijzonder maakt. Door onze kennis zijn we in staat om u hiervan het beste aan te bieden. En niet te vergeten door de talloze details, anekdotes en legendes die tijdens de reis door deskundige worden verteld.

Wijnreizen

Spanje heeft een zeer gevarieerd aanbod aan uitstekende wijnen. De meeste wijnproducenten gaan voor kwaliteit en de wijnen dienen te voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Deze vragen zoveel zorg en aandacht dat slechts een beperkte omvang mogelijk is. Hoge kwaliteit gaat dus gepaard met lage productie.

De wijnroutes van Hynspa Reizen stellen u in de gelegenheid om de beste Spaanse wijnen te ontdekken. U bezichtigt gerenommeerde wijngaarden en u kunt ter plekke genieten van door professionals aangeboden proeverijen. De routes zijn niet alleen origineel vanwege de geheel nieuwe wijnen die u zult ontdekken, maar ook vanwege de zorgvuldig uitgezochte en mooie combinatie van culturele, gastronomische en feestelijke elementen. Op deze manier kunt u het beste uit uw reis halen.

Waarom met Hynspa Reizen?

Hynspa Reizen wil de reizigers op een bewuste manier de bestemming en zijn omgeving laten beleven. De reizen zijn georganiseerd met oog voor de lokale cultuur en gastronomie van de verschillende regio’s.

Hynspa Reizen is een reisorganisatie waarbij de klant en de kwaliteit van de reizen centraal staan. We zorgen voor zeer efficiënte routes omdat we willen dat de reizigers hun geld en reistijd op de meest verstandige en plezierige manier besteden. Vanwege onze kennis zijn we beter in staat om routes met minder kilometers en met veel meer hoogtepunten aan te bieden, zodat u een intense en authentieke reis kunt ervaren.

Bij ons kunt u terecht zowel voor privé rondreizen als voor groepsreizen .  En uiteraard kunt u bij ons vrijblijvend altijd een reis op maat aanvragen.  Samen met u zullen/ kunnen we het meest passende reis voor u samenstellen.

www.hynspa.nl
076-8883438 / 06-42480836
info@hynspa.nl

Terug