Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Impact Adventures

Correspondentieadres

Impact Adventures
Oostenburgervoorstraat 34
Amsterdam
Nederland

Impact Adventures

Impact Adventures

Impact Adventures wil mensen inspireren en aanzetten om iets buitengewoons te doen. We willen onze deelnemers een onvergetelijke reiservaring geven en tegelijkertijd stimuleren het verschil te laten maken voor hun eigen gekozen actie of goede doelen. Met onze reizen maak je het verschil voor jezelf en voor een ander.

  • Avontuur

Impact Adventures staat voor avontuur. We willen onze klanten een unieke en onvergetelijke ervaring geven. Onze reizen en onze partners zijn met zorg uitgekozen om jouw reis zo bijzonder mogelijk te maken. Het contact met ons is laagdrempelig en persoonlijk en we zetten graag onze ervaring en specialisme in om al jouw vragen te beantwoorden.

  • Impact

Wij willen samen met onze klanten en partners een zo groot mogelijke impact maken. Dit doen onze deelnemers door geld in te zamelen voor iets geweldigs. Ons doel is om donatiewerving zo leuk en eenvoudig mogelijk te maken om uiteindelijk jouw unieke doel te bereiken.

  • Duurzaamheid

Om de ecologische voetafdruk minimaal te houden en om ervoor te zorgen dat eenieder waar wij mee samenwerken een eerlijk loon verdient, kiezen wij ervoor alleen samen te werken met gerenommeerde en ervaren lokale partijen die zijn aangesloten bij verschillende keurmerken en verenigingen die de duurzaamheid van onze reizen waarborgen.

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug