Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

IndoHolland Tours


Correspondentieadres

IndoHolland Tours
Nonnenkamp 50
Millingen aan de Rijn
Nederland

Volg onswww.indohollandtours.com
0614565072
info@indohollandtours.com

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18056

IndoHolland Tours

IndoHolland Tours® is een jonge reisorganisatie die gespecialiseerd is in het aanbieden van unieke reizen in Indonesië voor Nederlandse reiziger en in Nederland voor Indonesische reiziger.

In principe het uitvoeren van inbound en outbound reizen.
Inbound is bedoeld voor Indonesische vakantiegangers die bezienswaardigheden in Nederland willen bezoeken. En andersom is outbound bedoeld voor Nederlanders om bezienswaardigheden in Indonesië te bezoeken.

Dankzij op maat gemaakte rondreizen en speciale manieren laat uw reis onvergetelijke herinneringen achter aan de schoonheid, cultuur en geschiedenis van beide landen. Of u nu op avontuur wilt in de prachtige rijstvelden van Indonesië of een ontspannen rondvaart wilt maken door de grachten van Nederland, samen zorgen we ervoor dat elk van uw reizen een unieke en zinvolle reis wordt. Het aanbod van reisroutes wordt zorgvuldig samengesteld op basis van de behoeften en interesses van beide culturen.

Het streven is om uw reis soepel te laten verlopen en u te laten genieten van alle mooie plekjes van beide landen.

Kies voor IndoHolland Tours® voor een reis die verder gaat dan de standaard toeristische route. Dan ontdekken we samen de vele mooie plekjes en verborgen pareltjes die Indonesië en Nederland te bieden hebben.

Maak probleemloze reizen op maat die u zich nog lang na uw terugkeer zult herinneren.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \