Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Innerdoorway

Correspondentieadres

Innerdoorway
Busken Huetstraat 3
Eindhoven
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18010

Innerdoorway

Innerdoorway is een kleinschalig reisbureau gericht op retreats en rondreizen in Marokko. Door de vele reizen die Elke, eigenaresse van Innerdoorway, maakte naar Marokko leerde zij het land steeds beter kennen en ontstond het idee om dit met mensen te gaan delen. Innerdoorway doet dit doormiddel van het organiseren van retreats waarbij aandacht is voor je mind en body. Hierdoor heb jij de mogelijkheid om weer terug te gaan naar jouw echte basis. Het is onze missie geworden om mensen een combinatie tussen inspanning en ontspanning te bieden in een omgeving die uitnodigt om afstand te nemen van je dagelijkse ritme. Naast de retreats organiseren wij ook rondreizen waarbij wij je graag kennis laten maken met het 'echte' Marokko.

Innerdoorway Retreats

Met Innerdoorway Retreats laten wij mensen kennis maken met de combinatie tussen meditatie en sport. We ontvangen groepen op unieke locaties in Marokko met een bepaalde energie die ervoor zorgt dat je geïnspireerd raakt en jezelf kunt vernieuwen en verrijken. We leren je hoe je zelf je hersengolven kunt verlagen naar theta & delta niveau en zo in een ander bewustzijnsstadium stadium kunt komen. Door regelmatig op theta en delta niveau te mediteren neemt je gezondheid toe, kom je makkelijker los van stress en trauma’s en krijg je een fitte en flexibele geest. Regelmatig mediteren maakt het uiteindelijk mogelijk om je doelen te verwezenlijken omdat je vanuit je diepste lagen intenties kunt integreren in jouw werkelijkheid. De bokstraining en oefeningen gaan ervoor zorgen dat jij je fysiek fitter gaat voelen. Door te gaan trainen in een omgeving ver van huis zul je nieuwe inzichten en ervaringen opdoen en dat is precies wat wij je willen laten ervaren.  

Innerdoorway Travel

Naast de retreats die een aantal keer per jaar plaatsvinden organiseren wij ook begeleide en privé rondreizen. De begeleide rondreizen vinden een aantal keer per jaar plaats en in 8 dagen laten wij je kennis maken met de leukste en mooiste plekken in Marokko. We nemen je mee naar nog onontdekte plekken en zorgen voor een magisch avontuur. Wil jij Marokko graag verkennen maar doe je dit het liefst in een groep? Dan is dit een ideale reis. Wij gaan altijd mee als begeleiding tijdens deze reizen door Marokko! 

Daarnaast kun je bij ons ook reizen op maat boeken. Wil je naar Marokko en wil jij een route afleggen met een chauffeur en wil je dat wij je helpen met het samenstellen van deze reis? Ook hiervoor kun je contact met ons opnemen. 

Waarom  Marokko?

Marokko is een land waar de energie van de plaats en de rust van de natuur een krachtige uitwerking heeft op het bereiken van ons doel. Het is het land waar Elke, eigenaresse van Innerdoorway al jaren met veel liefde komt, veel bijzondere mensen ontmoet heeft en waar het voor haar elke keer weer een beetje thuiskomen is. Het land met zijn bijzondere schoonheid heeft haar diep geraakt en graag wil zij jou laten ervaren hoe je in dit land van uitersten de rust en kracht in jezelf kunt (her) ontdekken.

 

www.innerdoorway.nl
0643050032
elke@innerdoorway.nl

Terug