Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Silk Road Travel

Correspondentieadres

Silk Road Travel
Dennenstraat 178
Nijmegen
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 12013

Silk Road Travel

Laat je meevoeren over de oude zijderoute door Iran. Geniet van dit authentieke, niet-toeristische land met een kleurrijke geschiedenis. Iran ligt in het hart van de zijderoute tussen Oost en West. Dit zeer gastvrije land heeft een indrukwekkende variatie in natuur, bevolking en cultuur. Het is een veilige bestemming met een rijke traditie van gastvrijheid richting Westerse reizigers. Een prachtig land om individueel of samen te ontdekken!

Het Iran van de duizend-en-één verhalen

Iran Silk Road is al meer dan 10 jaar HET reisburo voor Iran. Maar Iran Silk Road is meer dan een reisburo. Wij geloven in het bouwen van bruggen tussen Iran en het Westen. Door het volgen van de zijderoute leer je het andere Iran kennen. Het Iran van de tradities, de Perzische gastvrijheid en de duizend-en-één verhalen. Met onuitwisbare reisindrukken en vriendschappen voor het leven. De persoonlijke kennismaking met Iran staat bij ons voorop.
Het kennismaken met de Iraanse bevolking en haar eeuwenoude cultuur van gastvrijheid. Iran Silk Road heeft een uitgebreid reisaanbod met drie comfortniveaus en vele reisopties. Ook maken wij vele reisvoorstellen op maat. Voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding met onze eigen reisagent in Tehran. Ook hebben wij een locale 24/7 Nederlandstalige service desk. Daarom is Iran Silk Road grenzeloos genieten!

www.iransilkroad.nl
024-3010128
info@iransilkroad.nl

Terug