Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Iran Silk Road

Correspondentieadres

Iran Silk Road
Dennenstraat 178
Nijmegen
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 12013

Iran Silk Road

Grenzeloos Genieten met Iran Silk Road!

Laat je meevoeren over de oude zijderoute door Iran. Geniet van dit authentieke, niet-toeristische land met een kleurrijke geschiedenis. Iran ligt in het hart van de zijderoute tussen Oost en West. Dit zeer gastvrije land heeft een indrukwekkende variatie in natuur, bevolking en cultuur. Het is een veilige bestemming met een rijke traditie van gastvrijheid richting Westerse reizigers. Een prachtig land om individueel of samen te ontdekken!

Het Iran van de duizend-en-één verhalen

Iran Silk Road is al meer dan 10 jaar HET reisburo voor Iran. Maar Iran Silk Road is meer dan een reisburo. Wij geloven in het bouwen van bruggen tussen Iran en het Westen. Via Silk Road leer je het andere Iran kennen. Het Iran van de tradities, de Perzische gastvrijheid en de duizend-en-één verhalen. Met onuitwisbare reisindrukken en vriendschappen voor het leven. Het kennismaken met de Iraanse bevolking en haar eeuwenoude cultuur van gastvrijheid.

Iran Silk Road heeft een uitgebreid reisaanbod met verschillende comfortniveaus en vele reisopties. Ook maken wij individuele reisvoorstellen op maat. Iran Silk Road heeft haar eigen kantoor met Nederlandse reisagent in Tehran. Daardoor zijn wij in staat de beste prijs/kwaliteit te bieden met een locale, Nederlandstalige service desk.

www.iransilkroad.nl
024-3010128
info@iransilkroad.nl

Terug