Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

IVORY travel/ KOTT reizen

Correspondentieadres

IVORY travel/ KOTT reizen
Rode Klaver 127
Uithoorn
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 13057

IVORY travel/ KOTT reizen

Met wie zou u graag op vakantie gaan? Uw partner uiteraard. Maar verder? Ouders? Schoonouders? Familie? Vrienden? Klasgenoten? Voetbalmaatjes? Medecursisten van dansles? Of u gaat trouwen in het buitenland en uw bruiloftsgasten willen mee? Er is altijd wel een reden om samen op reis te gaan. Waarom doet u dit dan niet? Wij regelen voor uw groep een reis op maat. Wij ontzorgen, dat is ons vak.

VIER JE VERJAARDAG/JUBILEUM EENS ANDERS!!

Heb je geen zin in weer een plichtmatige verjaardag? Geen zin in opnieuw een receptie in een stoffig zaaltje voor je jubileum? Wil je het eens helemaal anders doen? 
Neem jouw gasten dan eens mee op reis!
Je kan hiervoor natuurlijk naar de andere kant van de wereld reizen, maar dit hoeft niet. Ook in Nederland of net over de grens kunnen wij iets bijzonders voor je regelen. Je kan denken aan een aparte locatie, zoals een kasteel of een mooi hotel. Of misschien past bij jouw groep juist een verblijf in een bungalowpark.
Het is leuk om dan ook iets met je gasten gaan doen, om ze meer bij het feest te betrekken. Laat ze bijvoorbeeld hun eigen maaltijd bereiden. Een kookworkshop is niet alleen gezellig en leerzaam, het is ook heel grappig om je beste vrienden te zien prutsen. Of doe een dansworkshop en gooi met zijn allen de heupen los!
Er zijn mogelijkheden genoeg om het eens ‘anders-dan-anders’ aan te pakken.
Neem vrijblijvend contact op en ga het gesprek met ons aan. Maak gebruik van onze ervaring en onze contacten. Samen kunnen we er dan voor jouw groep een bijzondere ervaring van maken. Een gelegenheid om je te herinneren!

DANSEN IN HET BUITENLAND

Je volgt al jaren een danscursus; salsa, tango, hip hop... het maakt eigenlijk niet uit.
Je zal hebben gemerkt dat je dit al jaren met dezelfde mensen doet. Mensen die, net als jij, echt geïnteresseerd zijn in de lessen. 
Hoe leuk zou het zijn om met deze mensen workshops in het buitenland te volgen.
Wij verzorgen dansreizen voor diverse dansleraren. Zij nemen hun eigen cursisten mee op reis naar een mooie zon, zee, strandbestemming. Overdag kan iedereen genieten van de zon, luieren aan het zwembad of slenteren door de plaatsen in de buurt. Echt vakantie! In de avonduren wordt door de leraar een intensieve dansworkshop gegeven.
Wij verzorgen een geschikt hotel, uiteraard met een goede dansvloer. Veel van de locaties vinden het leuk als jullie een optreden zouden geven voor de hotelgasten en mensen van buitenaf. Dit natuurlijk alleen als jullie dit leuk zouden vinden om te doen!
Maak gebruik van onze ervaring en onze contacten. Samen kunnen we er dan voor jouw groep een bijzondere reis van maken. Neem vrijblijvend contact op en ga het gesprek met ons aan.
Wij vinden geen idee te gek!

FOTOGRAFIE IN HET BUITENLAND

Fotografie is je passie! Je gaat de deur niet uit zonder je camera. Je zit al jaren op een fotografieclub, dus je kent je camera van binnen en van buiten. Je hebt geleerd de wereld op een andere manier te zien; door de lens van je camera!
Hoe speciaal zou het zijn om je passie eens uit te oefenen in het buitenland.
Wij verzorgen reizen voor fotografieleraren, die met hun cursisten de geleerde materie willen toepassen in het buitenland. Ter plaatse leert de leraar je omgaan met het totaal andere licht, waardoor nieuwe camera instellingen nodig zijn. Ook zijn de kleuren intenser, wat weer andere vaardigheden van je vraagt.
Er zijn mogelijkheden genoeg om een hele nieuwe ervaring in het fotograferen op te doen.
Neem vrijblijvend contact op en ga het gesprek met ons aan. Maak gebruik van onze ervaring en onze contacten. Samen kunnen we er dan voor jouw groep een bijzondere ervaring van maken. Een ervaring om nooit te vergeten!

www.IVORYtravel.nl
0297532927 / 0651084052
info@IVORYtravel.nl

Terug