Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

JacobienTravels

Correspondentieadres

JacobienTravels
Vinkenstraat 55B
Amsterdam
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 13032

JacobienTravels

JacobienTravels organiseert uw reizen naar India en de Himalaya op basis van uw wensen. Puur maatwerk. Kleinschaligheid, persoonlijke aandacht, hoge kwaliteit, originaliteit en slimme routes staan centraal. De dienstverlening varieert van tips waarna u zelf uw reis samenstelt, een uitgewerkt reisplan of het regelen van de complete reis. U kiest.

Bezoek India

India is kleurrijk, maar ook rauw. Het heeft prachtige natuur, maar ook overvolle steden. Indiërs zijn vaak heel vriendelijk en behulpzaam maar kunnen ook het bloed onder je nagels vandaan halen. Het land is een religieuze melting pot, zit bomvol cultuur en levenswijsheid, maar is soms ook merkwaardig koppig. 

Kortom, meer dan de moeite waard om te bezoeken en te ervaren. In samenwerking met een zorgvuldig geselecteerde lokale agent, bied ik u maatwerk reizen aan naar onder meer het ruige noorden met zijn prachtige bergen, vriendelijke bevolking en indrukwekkende kloosters (Ladakh en Himachal Pradesh). Naar de woestijn van Rajasthan met haar maharadja paleizen en vele kleuren. Of het tropische paradijs Kerala.

www.jacobientravels.com
06-51098313
m.viets@chello.nl

Terug