Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

LAZOA Travel

Correspondentieadres

LAZOA Travel
Marimbastraat 15
Amersfoort
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18080

LAZOA Travel

LAZOA Travel is een jonge en dynamische online reisorganisatie, gespecialiseerd in privé-rondreizen naar Latijns-Amerika en Zuidoost-Azië. Voor welke bestemming u ook kiest, onze grondige kennis ván en bekendheid mét het land dat u wilt bezoeken geven u de garantie dat u net die extra's krijgt die uw reis en verblijf leuker en interessanter maken.

Onze rondreizen en Citytriples zijn, tenzij anders aangegeven, op 4-sterrenniveau en veel is inclusief, soms zelfs het visum. Dit zorgt ervoor dat u een onbezorgde reis heeft, optimaal kunt genieten en niet ter plaatse nog allerlei entreegelden en andere kosten hoeft te betalen.

De reizen die u op de website kunt vinden zijn samengesteld zoals wij ze zouden doen. Hoewel het soms niet zo lijkt, zijn dit de meest logische routes. De reizen kunnen echter wel naar uw wensen worden aangepast. Zo kan er een strandverlenging aan uw rondreis worden toegevoegd en ook een uitstapje naar een naburig land is mogelijk. Wilt u een gedeelte van een andere reis toevoegen aan, of vervangen voor een gedeelte van uw reis, dan is dit vaak mogelijk. Ook als u speciale wensen hebt gaan wij ons best doen om ze te vervullen. Schroom niet om uw wensen aan ons voor te leggen.

De kosten voor het drukken van kleurenbrochures en de daarbij behorende verzendkosten worden steeds hoger. In een tijd waarin bijna iedereen over internet beschikt is de keuze waar bespaard kan worden dus niet zo moeilijk, daarom werken wij zo veel mogelijk online. Het voordeel gaat naar u als klant door nog scherper geprijsde reizen en vliegtickets. Vanzelfsprekend blijft persoonlijk advies te allen tijde mogelijk.

Onze bestemmingen:

Onze Citytriples kunt u hier vinden.

www.lazoatravel.nl
06-83 84 15 08
info@lazoatravel.nl

Terug