Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Lustrumfiesta

Correspondentieadres

Lustrumfiesta
Hakvoortseweg 18
Biest-Houtakker
Nederland

Lustrumfiesta

Wij organiseren op maat gemaakte en out-of-the-box lustrumreizen door heel Midden- en Zuid-Amerika. Wij wonen en werken het gehele jaar door in Latijns-Amerika, waardoor wij over unieke lokale expertise beschikken. Een onvergetelijke lustrumreis organiseer je namelijk niet vanachter je bureau in Nederland, maar met je voeten in het Latijns-Amerikaanse zand. Alle plekken die wij aanbieden hebben we zelf bezocht. Door onze jarenlange ervaring kennen we alle mooie hotspots, unieke plekjes, beste accommodaties en tofste activiteiten. Met onze lustrumreizen steunen wij de lokale economie door zoveel mogelijk tours, activiteiten en accommodaties direct bij de lokale bevolking te boeken. Wij werken zonder tussenpartijen en regelen alles helemaal zelf vanuit Latijns-Amerika. Hierdoor kunnen we snel schakelen en veel persoonlijke aandacht schenken aan onze reizigers, zowel voor als tijdens de rondreis.

Vanaf eind 2018 organiseren wij, met ons nieuwe merk Travelfiesta, ook rondreizen door Midden- en Zuid-Amerika voor families, stellen en groepen. Wij gebruiken onze lokale kennis en contacten om op maat gemaakte rondreizen te organiseren, die volledig zijn afgestemd op de wensen van onze reizigers. Hierbij streven wij naar een perfecte balans tussen de onmisbare hoogtepunten en onontdekte bestemmingen.

Lustrumfiesta is opgericht door vier jonge ondernemers met een voorliefde voor hospitality en reizen door Midden- en Zuid-Amerika. De afgelopen jaren hebben wij ontzettend veel rond gereisd en is ons team hard gegroeid. Momenteel wonen en werken wij met een jong en ambitieus team van 16 Latijns-Amerika specialisten vanuit de regio. Ieder met een onuitputtelijke liefde, passie en energie voor het vak.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug