Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Marokkoreizenmetandel

Correspondentieadres

Marokkoreizenmetandel
Bos en Hovenstraat 9
Amsterdam
Nederland

Marokkoreizenmetandel

Marokko reizen met Andel 

‘Marokkoreizenmetandel’ onderscheidt zich door kleinschaligheid en onze persoonlijk benadering. Wij brengen je in direct contact met de bewoners in het zuiden van Marokko en hun dagelijks leven door bij de mensen thuis te komen zodat je kunt zien hoe zij leven.

Marokko heeft erg veel te bieden en staat bekend om haar diversiteit. Het landschap is betoverend, afwisselend, indrukwekkend en fascinerend. Marokko heeft een prachtige kust met veel mooie en rustige stranden. Het heeft een woest berglandschap met prachtige kleuren, verborgen meren en oases. En dan de woestijn met haar magische stilte en bergen goudkleurig zand die afhankelijk van de lucht en de zon een scala aan mooie kleuren opleveren. Zo het landschap is, is ook haar bevolking. Van traditioneel tot zeer modern, gastvrij en divers.
Op ruim 3 uur vliegen, waan jij je in een totaal andere wereld. Marokko is een interessant land, zowel op cultureel, traditioneel, sociaal en politiek gebied. Het verenigt oud en nieuw, moderniteit en traditie. Dat is de aantrekkingskracht van Marokko.

Onze thuisbasis is Igoudmane, een klein dorp gelegen in de Hoge Atlas in het zuiden van Marokko op een hoogte van 1500 meter en 40 km ten noorden van de plaats Tinejdad. Dit ligt in het zuiden van Marokko. Een gebied gelegen tussen Tinghir, Imilchil, Tidrine, Errachidia, Merzouga en Goulmima. Het is een deel van de Hoge Atlas waar de bevolking leeft afhankelijk van de seizoenen en het weer en waar nomaden rondtrekken.

Ons reisaanbod is dus beperkt tot het zuiden van Marokko. Dit doen wij bewust omdat wij kleinschalig willen zijn en  jullie willen laten kennismaken met het authentieke leven van de Berbers en de nomaden in dat gebied.

Bezoek website


Terug