Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Meander Reizen

Meander Reizen

Postadres Heuvelweg 18
Aalten
Nederland

Aangesloten bijVvKR-lidnummer:

Meander Reizen

Wij organiseren sinds 2007 groepswandelreizen naar gebieden die nog de nodige rust en ruimte weten te geven. Onze groep bestaan uit maximaal 12 deelnemers. Voor mensen die van ongebaande paden houden, mooie natuur en goed reisgezelschap. Wandel mee in o.a. Engeland, Kroatië, Polen, Slovenië en Schotland. Of ga mee sneeuwschoenwandelen in de winter in Noorwegen. Onze reizen worden begeleid door enthousaste wandelaars en natuurliefhebbers.

Wandelreizen in Engeland en Schotland

Al jaren reizen we per minibus naar het Engelse Lake District, en Yorkshire Dales en het Schotse Isle of Skye en de Higlands bij Glen Coe. De formule is steevast dezelfde: we huren en sfeervolle cottage en maken van daaruit een aantal mooie wandelingen. ´s Avonds genieten we van een heerlijke zelf gemaakte maaltijd.

Kroatie wandelen in Istrie, Krk, Cres en Plat

In het najaar wandelen we in Kroatië. Wandel mee over het groene eiland Cres, het witte eiland Krk  en Istrië. We genieten van de najaarszon en de nog warme zee.
Onze accommodaties zijn kleinschalig en comfortabel. Natuurlijk reizen we per trein.
In het kort een zeer gevarieerde reis voor mensen die gewend zijn in de bergen te lopen en  een goede basisconditie hebben.

www.meanderreizen.nl
085-7853820
info@meanderreizen.nl

Terug