Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Meander Reizen

Correspondentieadres

Meander Reizen
Hillebrandsreed 7
Twijzelerheide
Nederland

Meander Reizen

Wij organiseren sinds 2007 groepswandelreizen naar gebieden die nog de nodige rust en ruimte weten te geven. Onze groep bestaan uit maximaal 10 deelnemers. Voor mensen die van ongebaande paden houden, mooie natuur en goed reisgezelschap. Wandel mee in o.a. Engeland, Kroatië, Slovenië en Schotland. Of ga mee sneeuwschoenwandelen in de winter in Lapland. Onze reizen worden begeleid door enthousiaste wandelaars en natuurliefhebbers. We vliegen niet naar onze bestemmingen en zien de heen- en terugreis als een onlosmakelijk met de reis verbonden onderdeel.

Wandelreizen in Engeland en Schotland en Wales

Al jaren reizen we per minibus naar het Engelse Lake District, en Yorkshire Dales en het Schotse Isle of Skye en de Higlands bij Glen Coe. De formule is steevast dezelfde: we huren en sfeervolle cottage en maken van daaruit een aantal mooie wandelingen. ´s Avonds genieten we van een heerlijke zelf gemaakte maaltijd.

Kroatie wandelen in Istrie, Krk, Cres en Risjnak

In het najaar wandelen we in Kroatië. Wandel mee over het groene eiland Cres, het witte eiland Krk  en Istrië. We genieten van de najaarszon en de nog warme zee.
Onze accommodaties zijn kleinschalig en comfortabel. Natuurlijk reizen we per trein.
In het kort een zeer gevarieerde reis voor mensen die gewend zijn in de bergen te lopen en  een goede basisconditie hebben.


Terug