Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Melanated Travels & Tours

Correspondentieadres

Melanated Travels & Tours
Roggekamp 430
Den Haag
Nederland

Melanated Travels & Tours

MELANATED TRAVELS & TOURS - CONVERTING DREAMS INTO MEMORABLE EXPERIENCES 

Wij zijn de Nederlandse touroperator die gespecialiseerd is in de reisbehoeften van de gekleurde toerist. Wij zijn experts in het creëren en ontwerpen van vakanties waar jouw beleving centraal staat. We introduceren een nieuwe manier van reizen die al jou verwachtingen zal overtreffen. 

Ons doel is om jou als Afro-Nederlander te voorzien in alles wat met reizen te maken heeft en tegelijkertijd jouw dromen om te zetten in onvergetelijke ervaringen. WIJ ZIJN DE NIEUWE GENERATIE REIZIGERS! Waarom elk jaar terugreizen naar je land van herkomst, terwijl de wereld ons nog zoveel meer te bieden heeft? 

Sluit je aan bij onze groepsreizen voor gelijkgestemde reizigers die, net als jij, erop gebrand zijn om veilig en vol vertrouwen opzoek te gaan naar "THE NEXT EXPIC EXPERIENCE".

Ook voor het samenstellen van je eigen reis kan je bij ons terecht. Wij creëren speciaal voor jou een geheel unieke reis. Je reis wordt volledig afgestemd op jouw smaak, budget, behoeften en voorkeuren, wat betekent dat geen enkele reis ooit hetzelfde zal zijn.

 

✓ Groepsreizen ✓ familie reizen   huwelijks/- verlovingsreizen   individuele reizen  ✓ Artiesten reizen ✓ Reizen op maat 

 

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners