Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Met Bep

Correspondentieadres

Met Bep
Dahliastraat 17
Rijswijk
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 21025
www.bepmaltha.nl/
0651519360
info@bepmaltha.nl

Met Bep

Wil jij méér halen uit jouw bergwandelvakantie? Dan ben je bij Met Bep aan het goede adres. Met Bep deelt passie voor de bergen, en brengt de bergen tot leven. Ga op reis met een bergwandelgids die weet waar de dieren ‘wonen’, de mooie planten staan, die de sagen van het gebied kent, je met andere ogen laat kijken naar de geologische krachten die een gebied vormen. Ontdek onverwachte details en samenhang.

Na afloop kijk jij heel anders naar de bergen!

Je kunt ook privé met één van onze bergwandelgidsen op stap. Jouw idee gecombineerd met onze professionele kennis en ervaring staat garant voor een unieke vakantie in de bergen! In zomer én winter.

In de winter doorkruisen we de glooiend witte bergen en bossen op sneeuwschoenen. In de zomer gaan we tot aan de gletsjerrand en tot waar een touw noodzakelijk wordt. Wij zijn gespecialiseerd in, maar zeker niet beperkt tot de Alpen. We hebben ook een ‘maak-kennis-met-bergwandelen-‘programma in Nederland.

Wil jij leren hoe je dat nou verantwoord zélf kunt doen, bergwandelen, of sneeuwschoenwandelen? Ook dat kan. Met Bep organiseert cursussen bergwandelen, sneeuwschoenwandelen, kaart en kompas. Voor iedereen die zichzelf de weg wil wijzen!

Eigenaar Bep Maltha heeft ruim 30 jaar ervaring in de bergsport. Zij kent elke uithoek van de Alpen en heeft ook daarbuiten op hoge toppen gestaan. Genieten van de bergwereld, op afgelegen paadjes waar de gemiddelde wandelaar niet komt, in combinatie met die altijd weer verrassende natuur staat centraal in haar reizen.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug