Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Met Bep

Correspondentieadres

Met Bep
Dahliastraat 17
Rijswijk
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 21025
www.bepmaltha.nl/
0651519360
info@bepmaltha.nl

Met Bep

Wil jij méér halen uit jouw bergwandelvakantie?  Of op sneeuwschoenen die magisch witte bergwereld verkennen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Met Bep deelt passie voor de bergen, en brengt de bergen tot leven. Ga op reis met een expert die weet waar de dieren ‘wonen’, de mooie planten staan, die de sagen van het gebied kent, je met andere ogen laat kijken naar de geologische krachten die een gebied vormen. Ontdék die bergen! Als geen ander kennen de bergwandelgidsen van Met Bep vergeten paden waar weinig andere wandelaars komen. Kleine groepen met maximaal 8 reizigers zorgen voor meer ruimte voor jou!

Na afloop kijk jij ineens heel anders naar de bergen.

We bieden groepsreizen aan maar je kunt ook privé met één van onze gediplomeerde bergwandelgidsen op stap. Wil jij leren hoe je dat nou verantwoord zélf kunt doen, bergwandelen, of sneeuwschoenwandelen? Ook dat kan. Met Bep organiseert cursussen bergwandelen, sneeuwschoenwandelen, orientatie/navigatie. Voor iedereen die zichzélf de weg wil wijzen.

Eigenaar Bep Maltha heeft ruim 30 jaar ervaring in de bergsport en is UIMLA International Mountain Leader. Zij kent elke uithoek van de Alpen en heeft ook daarbuiten op hoge toppen gestaan. Genieten van de bergwereld, op afgelegen paadjes waar de gemiddelde wandelaar niet komt, in combinatie met die altijd weer verrassende natuur staat centraal in haar reizen.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners