Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Mimosa wandelingen

Correspondentieadres

Mimosa wandelingen
Bergstraat 24a
Wageningen
Nederland

Mimosa wandelingen

Wandelen en relaxen in Noord-Portugal in alle rust, op een plek waar nog geen massa toerisme is… kan. In het groene hart van Portugal, de Minho streek, bieden wij kleinschalige wandelvakanties aan vanuit het authentieke Portugese dorp Covelo de Cima. In deze prachtige heuvelachtige omgeving verblijf je in één van de oudste huizen van dit boerendorp ‘Casa do Salgueiro’ gebouwd in 1616.
Na een ingrijpende renovatie/modernisering heeft het huis zijn bijzondere uitstraling van de 17e eeuw behouden. Vanaf de diverse terrassen kun je helemaal wegdromen en genieten van de prachtige panoramische vergezichten over de bergen.

Bij Mimosa wandelingen is de directe omgeving van Casa do Salgueiro zo mooi dat de meeste wandelingen direct vanaf huis beginnen. De wandelingen zijn gevarieerd en leiden je langs immense zwerfkeien, oude dorpen, watervallen, rivieren en prachtige uitzichten over de weilanden en de bergen.
De afstanden van de verschillende routes liggen tussen de 10 en 15 km en worden veelal afgestemd op wensen en behoefte van de gasten. Er is in de heuvelachtige omgeving hoogteverschil en je wandelt over zowel verharde als onverharde paden maar zijn in principe voor de gemiddelde wandelaar prima te doen.
Het kleinschalige karakter van Mimosa wandelingen (max. 4 gasten) geeft iedereen een eigen slaapkamer en maakt kleine persoonlijke wensen voor bij ontbijt, lunch en diner prima mogelijk.
De combinatie van een deels actieve en relaxte vakantie zorgen er voor dat je weer uitgerust vol energie kunt genieten van de eenvoudige dingen in een prachtige natuurlijke omgeving.

 

 

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug