Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

My Tours in Africa

Correspondentieadres

My Tours in Africa

Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17058

My Tours in Africa

OVER MY TOURS IN AFRICA

My Tours in Africa is ontstaan uit reislust en eigen ervaring in zuidelijk Afrika. Met onze kennis van Namibië en Botswana zijn wij in staat om mooie reizen samen te stellen. Onze vakanties zijn echter niet standaard. Wij zoeken de uitdagende routes. Een 4×4 trail in het noordwesten van Namibië met plekken in de vrije natuur om te kamperen of passages door water en modder in Moremi Game Reserve in Botswana. Je kunt in situaties terecht komen waar je niet op voorbereid bent. Daarom gaan we ook met je mee. Wij bereiden alles voor en bieden ondersteuning tijdens de reis. Zodat jij zonder stress van je vakantie kunt genieten.

AFRIKA IS ONZE PASSIE

In 2015 hebben wij, Marloes en Arjen, gedurende een periode van 3 maanden een bushlodge beheerd in de Waterberg biosfeer in Zuid-Afrika. Hiervoor waren we al meerdere keren zelf op self drive safari geweest in Namibië en Botswana. In de periode in Zuid-Afrika is onze liefde voor zuidelijk Afrika alleen maar gegroeid, maar hebben we ook ontdekt dat we toch liever mobiel zijn. In die tijd zijn we gaan dromen van ons eigen bedrijfje waarmee we gasten al het moois van deze regio willen laten beleven. Met My Tours in Africa maken we onze droom werkelijkheid. En misschien ook wel die van jou.

EXCLUSIEF EN PRIVÉ

My Tours in Africa organiseert begeleide self drive safari’s voor groepen tot maximaal 12 personen of 3 voertuigen. Onze reizen zijn exclusief en privé. Jij bepaalt de samenstelling van de groep. Dus met vrienden en/of familie. Maar ook individuele rondreizen zijn mogelijk met of zonder begeleiding. De begeleiding bestaat standaard uit alleen een gids voor navigatie bij de self drive en ondersteuning bij 4×4 rijden. Als extra kunnen we ook het ontbijt en het diner verzorgen op de dagen dat we kamperen. Je hoeft dan alleen zelf nog te zorgen voor jullie drankjes en lunch. En niet vergeten te genieten natuurlijk.

ENTHOUSIAST?

Wil jij het echte Afrika beleven? Een programma samengesteld naar jouw wensen maar met onze ervaring? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dan komen wij graag bij je langs om de voorpret te laten beginnen.

www.mytoursinafrica.nl
0628751252
info@mytoursinafrica.nl

Terug