Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

NaarIran Reisorganisatie

Correspondentieadres

NaarIran Reisorganisatie
Groenhoek 57
Driebergen
Nederland

NaarIran Reisorganisatie

We reizen in kleine groepen. Hierdoor is het programma flexibel. Tijdens het bezoek aan historische plaatsen beleven we de rijke Perzische geschiedenis en de oude en moderne Iraanse kunst en cultuur. We genieten van de afwisselende Iraanse natuur en van de contacten met bijzondere mensen.

De fruit van de paradijs en liefde

Iran, wellicht een van de meest mysterieuze landen voor het Westen en de wereld. In dit deel van de wereld ontstond duizenden jaren geleden het Perzische Rijk, een van de eerste rijken op aarde, onder leiding van koning Cyrus de Grote. Het is een lange reis die het land heeft meegemaakt sinds de zuilen van Persepolis tot de wolkenkrabbers van Teheran.

De naam NaarIran komt van het Perzische woord “Naar” wat granaatappel betekent. Deze vrucht komt van oorsprong uit Iran en de granaatappelbloem staat dan ook met trots op onze logo. De granaatappel staat in Iran bekend als de fruit van de paradijs en liefde.

NaarIran is een Nederlands bedrijf met een focus en specialisatie in Iran. Wij organiseren door middel van het brede netwerk aan vrienden en professionals die wij in Iran hebben regelmatig kleinschalige reizen door heel het land.

Centraal is er een Nederlands-Perzisch sprekende reisleider mee die tijdens elke reis de reizigers met raad en daad bijstaat. Deze reisorganisator is in Nederland woonachtig en krijgt in Iran intensieve ondersteuning door medewerkers. Nederlanders kunnen zo op een ontspannen manier genieten van al het moois en bijzonders dat Iran te bieden heeft.

Cultuur, Natuur en Mensen

Ons motto is: ‘Cultuur, Natuur en Mensen’. Deze drie elementen zijn dan ook de hoofdlijnen van de reizen die we aanbieden. We proberen onze reizigers een zo compleet mogelijk...

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug