Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Natuurfototrips

Correspondentieadres

Natuurfototrips
Mahatma Gandhistraat 95
Purmerend
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18027

Natuurfototrips

Natuurfototrips verzorgt kleinschalige workshops in Noord-Holland en  betaalbare fotografiereizen naar Groot-Brittannië: Schotland, Engeland en Wales.

Geniet van de schitterende natuur en van prachtige landschappen. Bezoek de mooiste fotolocaties, ook buiten de gebaande paden. Unieke plekjes, maar geen heftige bergwandelingen.

Onze fotoreizen worden begeleid door een enthousiaste, ervaren fotograaf die tips en tricks geeft en je in het veld kan begeleiden. Als beginnend (hobby)fotograaf doe je zo veel nieuwe kennis op. Als ervaren fotograaf krijg je de kans om je portfolio flink uit te breiden. We reizen in kleine groepen. Verblijf is altijd in een centraal gelegen accommodatie met ruimte voor groepsbijeenkomsten.

De locaties zijn door ons zorgvuldig uitgezocht. Je reisbegeleider brengt je daar op  momenten dat het licht op zijn mooist is. Als deelnemer kun je dus volledig focussen op de fotografie.

Tijdens de trips is er aandacht voor de techniek, maar ook voor fotograferen met gevoel. En natuurlijk is er ook tijd om te genieten van de prachtige natuur. Van een reis met Natuurfototrips kom je terug vol indrukken en als een betere fotograaf.

Laat je inspireren door de prachtige natuur en ontwikkel je fotografietalent tijdens één van onze workshops of fotoreizen!

www.natuurfototrips.nl
06 39 578 273
natuurfototrips@hccnet.nl

Terug