Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

ONYVA Wijnreizen BV

Correspondentieadres

ONYVA Wijnreizen BV
Akkerveld 15
Helden
Nederland

ONYVA Wijnreizen BV

ONYVA-wijnreizen zijn 2 wijnliefhebbers die al vaker onafhankelijk van elkaar op verkenning zijn geweest, maar mekaar dan toch weer ‘toevallig’ tegenkomen bij een Chateau, restaurant in de middle of nowhere en dan bijkletsen onder het genot van het goede dat de aarde en zee voor ons heeft voortgebracht. Die ervaringen willen we graag met jullie delen, zodat jullie ook dat enthiousiasme krijgen en besmet raken met  ons virus. We organiseren onze reizen een aantal keren per jaar voor kleine groepen, zodat het exclusief en gezellig blijft.

Jos Moonen, wijnkenner, levensgenieter en jurist, was jarenlang voorzitter van de ABP wijnclub en is gespecialiseerd in alle wijnen uit Frankrijk, maar vooral de Languedoc/Roussillion. Tegenwoordig importeert hij voor particulieren en restaurants wijnen via zijn zoon MrMoonen.

Paul Jacobs, die in 1998 kennis maakte met Jos Moonen, werd aangestoken met alles dat met wijn te maken heeft. Hij werkt al jaren in de ICT dienstverlening, verkent diverse wijnstreken in Europa en organiseert samen met Jos sinds 2013 wijnreizen voor bekenden naar Duitsland, Frankrijk en Italie.

Paul’s organisatievermogen en Jos’ wijnkennis zijn de ideale combinatie voor de wijnreizen die sinds 2020 onder de naam ONYVA-wijnreizen georganiseerd worden.

De wijnreizen vinden in principe altijd van donderdag t/m zondag plaats en worden aangeboden als een pakketreis, exclusief vervoer(kosten) naar het gebied.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug