Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Pacuara travel

Correspondentieadres

Pacuara travel
Tijgerstraat 34
Eindhoven
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17017

Pacuara travel

 

Pacuara Travel is de specialist die jouw ‘once in a lifetime experiences’ . Pacuara ontwikkelt en organiseert active reizen in o.a. Zuid-Afrika en Siberië. Pacuara Travel zet haar kennis en netwerken in, om jou tijd en ergernis te besparen in het samenstellen en boeken van je ultieme actieve reis. Door betrouwbare lokale contacten stapt Pacuara Travel naar een hoger niveau, waarbij actieve reizen een combinatie zijn van avontuur, zekerheid en gemak. Kortom een unieke beleving.

Reizen op maat: jouw droomreis daar draait het om! Een unieke reis 100% samengesteld naar jouw wensen. Niet met bouwstenen, maar door middel van persoonlijke gesprekken, om de perfecte reis voor jou te ontwikkelen. Onze reizen zijn persoonlijk, uniek, lokaal en actief. Een vakantie mix met een ervaring die voor iedereen anders en mogelijk moet zijn.

Groepsreizen: de groepsreizen bestaan uit unieke locaties en/of bestemmingen. Onze groepsreizen zijn klein en intiem van karakter, zodat je veel meekrijgt van de lokale cultuur en je in de leefgewoontes van onbekende gebieden waant. 

Aanbod: 

  • Wandelreis met Wandelnet: samen met Wandelnet en de lokale wandelclub organiseert Pacuara een authentieke wandelreis door Zuid-Afrika. Samen met de leden van de lokale wandelcub wandelt u de mooiste routes van Zuid-Afrika.  
  • Wandel & Mountainbike reis: tijdens deze reis ga je mountainbiken en wandelen door de ruige "Drakensbergen" van Zuid-Afrika. Je trekt door de uitgestrekte hoge vlaktes en de glooiende kust, waar de Zuid-Afrikaanse cultuur nog intact is.
  • Avontuurlijk Siberië: een reis ontwikkelt voor mensen die van een uitdaging houden. We gaan diep het Altajgebergte in, waar de ruige natuur zijn gang gaat. Luxe is geen speerpunt bij deze reis. De adventure activiteiten worden afgewisseld lokale tradities en avonden rondom het kampvuren.Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika heeft alles om van je vakantie een droomreis te maken. Prachtige landschappen, talloze mogelijkheden om op avontuur te gaan en je sportief uit te leven. Wildparken met de Big Five, en soms zelfs de Big Seven als je de walvissen en witte haaien meerekent. De wijnlanden rond Kaapstad zijn een paradijs voor liefhebbers,Het land kent naast de toeristische hoogtepunten, veelal verborgen parels. Bovenaan je lijst van indrukwekkende ervaringen zullen echter de ontmoetingen met de inwoners staan. Hun gastvrijheid en wens om je kennis te laten maken met hun land en cultuur staan garant voor de ultieme Zuid-Afrika beleving.

 

 

www.pacuaratravel.nl
06-50843710
pacuaratravel@gmail.com

Terug