Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Peach Travels

Correspondentieadres

Peach Travels
Hulst 115
Geldrop
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17041

Peach Travels

Peach Travels

Peach Travels is gespecialiseerd in taal- en cultuurreizen door heel Europa en zelfs daar buiten, maar onze expertise bevindt zich met name in het prachtige Zuid-Spanje (Andalusië).

Wordt volledig ondergedompeld in de Spaanse cultuur en geniet van het prachtige landschap dat Andalusië rijk is. Leer de Spaanse taal met de unieke mogelijkheid om deze mooie Zuid-Spaanse regio te bezoeken, waar de mensen weten wat ‘Het Goede Leven’ inhoudt. Ga met ons mee op een onvergetelijke tour door Andalusië en kom in aanraking met de mensen, het eten en de Andalusische gastvrijheid. Leer de Spaanse taal begrijpen en reis langs de meest bekende en mooiste verborgen pareltjes die Andalusië te bieden heeft. Deze reis is speciaal ontworpen voor de echte reiziger, ongeacht wat je leeftijd is. Niet binnen de muren van een traditionele school, maar buiten in de open natuur, dat is ons motto. Met een ervaren gids, die ook je leraar is, reis je door zowel grote kuststeden als authentieke dorpjes. Je gaat Andalusië beleven zoals je het nooit had verwacht.

Waarom reizend Spaans leren met Peach Travels?

 1. Complete onderdompeling in de taal, cultuur en het land
  Je reist niet alleen maar door Andalusië, je leert ook de taal, oefent met lokale mensen, studeert op verschillende plaatsen en onder steeds andere omstandigheden en reist met een van onze ervaren leraren. Omdat we buitengewone plaatsen bezoeken en unieke personen ontmoeten, die er trots op zijn hun cultuur met ons te delen, leer je de lokale cultuur écht kennen.
 2. Iedere dag op een andere plaats Spaanse lessen
  In plaats van Spaans te leren binnen de 4 muren van een klaslokaal, leer je Spaans terwijl je reist. Dit kan zowel binnen als buiten zijn en we leren zowel vanuit boeken als door ervaring.
 3. Tot 200 uur Spaans
  Gedurende het programma van 2 weken oefen je, tijdens de lessen en daarbuiten, de Spaanse taal tot wel 200 uur! Onze leraar is 24/7 bij je en iedere activiteit en excursie wordt omgezet in een les in de praktijk.
 4. Leraar reist mee met de groep
  Onze erkende leraren hebben veel ervaring in het zijn van leraar/gids voor anderstaligen, ze zijn heel de reis bij je en altijd beschikbaar in geval van vragen of twijfel.
 5. Eigen lesmethode, aangepast aan de tour
  Je werkt via een methode die speciaal is gecreëerd voor dit specifieke programma. Je leert Spaans in real-life situaties en spreekt het straks vloeiend, omdat je ondergedompeld wordt in taal én cultuur.
 6. Kwaliteit gegarandeerd
  De methode is ontwikkeld in samenwerking met onze partnerschool, geaccrediteerd door Instituto Cervantes.
 7. Lokale en authentieke ervaringen
  Je bezoekt de verborgen schoonheden van Andalusië en leert enkele van de best bewaarde geheimen kennen, die je zelf nooit gevonden zou hebben.

Aan deze (taal- en) cultuurreizen kun je deelnemen in kleine groepen (max. 8 personen). Liever zelf met de auto? Dat kan ook! We hebben prachtige Culturele Rondreizen die je zelf kunt doen door het hele jaar heen. Liever een reis op maat gemaakt? Zelfs dat kan! Laat ons weten waar je interesse naar uit gaat en met onze "insiders tips" kom je op plaatsen waar je zelf nooit zou komen! Wij stippelen de reis voor je uit met activiteiten en accommodaties speciaal voor jou geselecteerd.

Daarnaast beiden wij ook complete taalreizen met accommodatie aan naar Engeland, Ierland, Italië, Frankrijk, VS, Canada, etc. Neem contact met ons op voor ons volledige aanbod.

www.peachtravels.com
0639319499
info@peachtravels.com

Terug