Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Portakal Toerisme Nederland

Correspondentieadres

Portakal Toerisme Nederland
Hovenierstraat 58
Breda
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 12020

Portakal Toerisme Nederland

Portakal Toerisme Nederland BV is opgericht op 27 mei 2005. Wij hebben ons een ambitieus doel gesteld. Wij willen onze gasten Turkije laten zien zoals maar weinigen het kennen: het Turkije dat wijzelf liefhebben. Ver weg van massale vakantie-oorden creëren wij kleine oases van rust. Wij willen onze gasten persoonlijk kunnen ontvangen en eventueel begeleiden. En dat wordt gelukkig gewaardeerd.

Hotel Portakal

Dit fraaie hotel op een zeer bijzondere locatie aan de Dalyan rivier is door Portakal Toerisme gebouwd met het uitgangspunt de sfeer van Turkije te combineren met de milieuvriendelijke ideeën zoals wij die in Europa kennen. Bij de bouw van het hotel is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen die goed passen bij de groene omgeving. Wij  maken gebruik van zonnecollectoren voor de warmwatervoorziening en al het sanitair is aangepast om geen water te verspillen, zonder afbreuk te doen aan voldoende faciliteiten voor de gasten.

De medewerkers van Hotel Portakal worden geselecteerd uit de lokale bevolking. Zo zorgen wij voor werkgelegenheid om de armoede te bestrijden.

In de keuken van het hotel wordt gebruik gemaakt van verse producten uit de streek en fruit uit eigen tuin.
 

Steun aan beschermde natuurgebieden

Dalyan is een beschermd natuurgebied, onder andere omdat het Iztuzu-strand van Dalyan de broedplaats is van de Caretta Caretta schildpad. In nauw overleg met de gemeente Dalyan en de organisaties voor natuurbescherming in dit gebied, bieden wij waar mogelijk ondersteuning om toerisme in harmonie met de natuur verder te ontwikkelen.

In 2010 ondersteunen wij ook de Yuvarlakcay-beweging die protesteert tegen het omkappen van bomen en het verwoesten van het Yuvarlakcay-natuurgebied ten behoeve van een elektriciteitsopwekkingproject.

Tevens verspreiden wij bij een aantal van onze accommodaties in Turkije flyers met tips wat consumenten zelf kunnen doen op de bestemming.  

www.sherpareizen.nl
621997163
info@sherpareizen.nl

Terug