Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Priolo Travel

Correspondentieadres

Priolo Travel

Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18024

Priolo Travel

De Azoren bestaan uit 9 vulkanische eilandjes met elk hun eigen karakter. Je kunt er dofijnen en walvissen zien, wijn proeven, in warmtebronnen baden, fietsen, surfen, hiken en wandelen. Maatwerk is voor deze bestemming een must en Priolo Travel kan je dat bieden!

Priolo Travel is een dynamische en zelfstandige reisonderneming. Door uitgebreide kennis van de Azoren en door jarenlange ervaring biedt Priolo Travel unieke en op maat gemaakte reizen met een grote flexibiliteit in programma’s, excursies alsmede een grote verscheidenheid in accommodaties. Vliegen naar de Azoren kan gemakkelijk  vanuit Nederland, België of Duitsland, met Tap Portugal, de KLM en met diverse lowcost airlines.

Priolo Travel, je beginpunt voor een reis naar de Azoren. Wij kennen alle accommodaties uit eigen ervaring en werken nauw samen met de plaatselijke toeristische agenten. Je krijgt van ons deskundig advies en wij denken met je mee om een op maat gemaakt programma voor je te verzorgen en dit tegen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Neem contact met ons op als je de Azoren wil bezoeken.

www.priolotravel.nl
0031 (0) 30 7433923
info@priolotravel.nl

Terug