Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Puur Kroatië

Correspondentieadres

Puur Kroatië
Prinses Beatrixlaan 3
Tiel
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 16059

Puur Kroatië

Bijzondere vakantieadresjes in het prachtige Kroatië vind je bij Puur Kroatië. Wil je het net even anders, weg van de massa? Dan ben je hier aan het juiste adres!

ontdek Kroatie

Puur Kroatië laat je genieten van de authenticiteit van vakantieland Kroatië. De verrassende vakantieadresjes zijn stuk voor stuk door eigenaresse Wendy en haar team zelf bezocht: van charmante bed & breakfast tot stijlvolle villa en van luxueus appartement tot kleinschalige agrotoerisme. 
Geniet van lokale wijnen, logeer in een sfeervol familiehotel of verken het glooiende landschap op de fiets: tijdens een vakantie op maat ontdek je de leukste plekjes van Kroatië. Op basis van jouw wensen stellen de ervaren reisspecialisten van Puur Kroatië een passende reis samen vol beleving, inspiratie en ervaringen om nooit meer te vergeten. Maak kennis met de prachtige natuur, het rijke culturele erfgoed en de meest bijzondere adresjes van dit verrassend veelzijdige vakantieland.
Laat je verrassen door de schitterende natuur, maak kennis met de vriendelijke bevolking en geniet van de geweldige gastronomie. Kies bijvoorbeeld voor een autorondreis, wandelvakantie, combinatiereis, een weekendje weg, fietsvakantie, of ga op eigen gelegenheid eilandhoppen. Kortom... ontdek Puur Kroatië op jouw manier!

Over de eigenaren

Eigenaresse Wendy Vos vindt het leuk om steeds weer nieuwe dingen te ontdekken in Kroatië. Nieuwe plekken, natuur, cultuur en eten. Zij krijgt inspiratie van de gastvrije bevolking, het heerlijke eten en authentieke accommodaties. 70% van haar tijd is zij in Nederland en 30% van haar tijd reist ze door Kroatië. 
Puur Kroatië vindt het belangrijk dat de authenticiteit blijft bewaard en dat Kroatië als bijzondere vakantiebestemmingen ook aan volgende generaties kan worden doorgegeven. Daarom voelt Puur Kroatië zich betrokken en zet zich in voor duurzaam ondernemen waarbij rekening wordt gehouden met milieu, mensen, natuur en cultuur.
Zo werken zij samen met lokale partners en accommodaties waarmee niet alleen de lokale economie gestimuleerd wordt, maar ook geprofiteerd wordt van lokale kennis. Daarnaast geeft Puur Kroatië geen brochure uit. Het aanbod wordt gecommuniceerd via de website en de reisbescheiden en facturen worden digitaal verstuurd. Beter voor het milieu en altijd het meest recente aanbod online.
Bijna alle accommodaties dragen ieder op hun eigen, unieke wijze bij aan lokaal duurzaam ondernemen.

mooie herinneringen

´vergeet straks niet naar links te kijken, als je goed kijkt zie je de dolfijnen´. Boris kijkt me glimlachend aan. We staan op de ferry die ons van eiland Krk naar eiland Cres brengt. Ik hou van deze eilanden. Gisteren heb ik het eilandje Susak in deze noordelijke regio bezocht. Een heerlijke boottocht overigens, langs azuurblauwe baaien en ontelbaar groen. Deze dagen verblijf ik overigens bij mijn vriendin Lidija, haar villa heeft ze mij in een exclusief contract gegeven. Haar mooie villa waar de tuin aan de zee grenst. Vlakbij eet ik in een restaurant met terras bijna op zee. En ondertussen bdenk ik me dat het morgen de hoogste tijd wordt om weer eens het binnenland in te duiken en samen met boswachter Ivan de bossen van Gorski Kotar in te duiken om te kijken hoe het met de beren gaat die hier vrij in de natuur leven. Ook benieuwd? ik wacht hier op je!

www.puurkroatie.nl
085-4018795
info@puurkroatie.nl

Terug