Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Rebecca Adventure Travel

Correspondentieadres

Rebecca Adventure Travel
Rijkenhage 16 A
Zutphen
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 16028

Rebecca Adventure Travel

Authentieke en betaalbare rondreizen in Colombia, Ecuador en de Galapagos eilanden. Met onze Nederlandse begeleiding ter plekke bieden wij van budget reizen met gedeelde groepen tot dan compleet gepersonaliseerde individuele rondreizen aan. We werken het liefste met lokale familiebedrijven om zo de lokale community te steunen en de beste kwaliteit te krijgen. Neem contact met ons voor informatie.

Galapagos eiland hoppen

Wil je de bijzondere Galapagos ontdekken maar heb je geen zin om duizenden euro´s te betalen? Dan hebben wij de perfecte optie - Eilandhoppen-. Je veblijf in verschillende hotels op de Galapagos eilanden en elke dag onderneem je tours op het water of over land om de verschillende flora en fauna te ontdekken. 5 dagen inclusief accommodatie, tours en alle maaltijden vanaf 650 euro per persoon.

Amazone eco-lodge

Wil je de Ecuadoriaanse Amazone ontdekken met de roze dolfijnen, apen, tropische vogels en krokodillen? We bieden een gaaf 4 daags all inclusive pakket aan in het Cuyabeno National Park. 4 dagen verblijf in eco-lodge met tours en alle maaltijden vanaf 250 euro per persoon.

Ecuador & Galapagos rondreis

Ga met ons mee op reis en beleef Ecuador. Colombia en de Galapagos Eilanden als locals. Omdat Rebecca alles zelf heeft getest staat autenticiteit en kwaliteit voorop. Dit is de link van een van ons meest populaire programma: https://www.rebeccaadventuretravel.com/23-day-budget-ecuador-galapagos/?lang=nl
Rebecca Adventure Travel heeft haar eigen kantoor in Quito, de hoofdstad van Ecuador en zorgt zo voor 24/7 service in het Nederlands, Spaans en Engels. 

www.rebeccaadventuretravel.com
06-30728327
info@rebeccaadventuretravel.com

Terug