Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

RusReis.nl

Correspondentieadres

RusReis.nl
Van Goghstraat 8
Haaksbergen
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 12037

RusReis.nl

Met een paar muiskliks je Rusland-reis voorbereiden

RusReis.nl helpt je je droomreis verwezenlijken. Van visum tot accommodatie en transport, of slechts wat je daarvan zelf niet hebt kunnen regelen. Rusland en Belarus (Wit-Rusland). www.rusreis.nl (Ruslandreizen/algemene informatie), www.rustranssib.nl (voor fantastische TransSib-mogelijkheden),  www.russischvisum.nl (om relatief gemakkelijk aan een Russisch visum te komen), www.belarusvisum.nl (idem voor Belarus), www.rusreis.ru (om via onze Russische 'dochter' zelf voordelig vluchten en hotels te boeken).

Boeiende stedentrips

St. Petersburg en Moskou zijn geweldige steden om er dagenlang rond te dolen. Combineer de must-sees met originele plekken. Zorg dat je daarbij ook gewone Russen ontmoet, of flaneer je liever over promenades met Russische rijken?
Met name St Petersburg is een stad waar je eindeloos kunt zwelgen in cultuur. Van de Hermitage tot het Mariinski Theater, van beeldende kunst tot literatuur en ballet. Of dompel je je onder in de Russische taal? Geen mooiere stad om Russisch te leren!
Moskou is de wereldstad waar altijd wat gebeurt. Het Kremlin met zijn musea en uiteraard de plekken waar je als toerist niet komt omdat er geregeerd wordt... Het Rode Plein met het Lenin-mausoleum. En vlak - in beide steden - de metro niet uit als attractie op zich, met schitterende ondergrondse stations.

Individueel op reis

Voor wie individueel op reis wil naar Rusland of binnen Rusland zijn eigen weg wil zoeken, staat RusReis.nl je graag bij. We faciliteren je reis op het gebied van visa en evt. registratie, voorzien je van treinkaartjes (met een eigen zoekmachine op www.rustranssib.nl !) en helpen evt. bij het vinden van plaatselijke contacten. We vinden het geen enkel probleem om aan te sluiten bij wat je zelf al hebt geregeld. Zelf voordelig accommodatie en of vluchten boeken? Je doet het op www.rusreis.ru . Wil je meer maatwerk, laat ons dan adviseren en vraag een offerte: www.rusreis.nl/offerte/. Hoe specifieker je omschrijft wat je zoekt, hoe vlotter we kunnen aansluiten op wensen.

Waarheen binnen Rusland?

De TransMongolie-route per trein is momenteel de meestgevraagde reisroute binnen Rusland (naast Mosou-St Petersburg of omgekeerd), maar er zijn zoveel meer plekken en routes buitengewoon boeiend. Helemaal naar Vladivostok is ook onvergetelijk... of Voronezh, Novosibirsk, Jekaterinburg, Kazan...
Russische treinkaartjes zijn vanaf 60 dagen voorafgaand aan de vertrekdatum te boeken. Wil je eerder via ons reserveren, dan kan dat, maar daadwerkelijk boeken zal ook dan pas 60 dagen van tevoren gebeuren. Op www.rustranssib.nl kun je op de populairste vertrek- en bestemmingsstations zoeken (ook slechts dus de aankomende 60 dagen). Wil je verder vooruit plannen, zoek dan op een vergelijkbare weekdag, want treinen op vrijdag zijn bijvoorbeeld duurder dan op donderdag, om wat te noemen. Op die manier kun je je trip toch beter plannen (ook financieel). Op treinbestemmingen binnen Rusland denken we dat we de goedkoopste Nederlandse aanbieder zijn. Met onze (e-)tickets kun je op vertoon van ons ticket + je paspoort zo instappen; op trajecten die over de grens gaan naar bijv. Mongolie, heb je een papieren ticket nodig. Dat kan in St Petersburg en Moskou bij je hotel worden bezorgd, maar je mag het ook op doordeweekse dagen op kantoortijden afhalen bij een afhaaladres in een van die twee steden.

 

www.rusreis.nl
053-3020301, 06-51074163
info@rusreis.nl

Terug