Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Sioni


Correspondentieadres

Sioni
Dorstige Hartsteeg 7B
Utrecht
Nederland

www.sioni.nl
070-3620340
vakantie-aanvraag@sioni.nl

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17016

Sioni

Zonnige zeilvakanties in Griekenland

Sioni is gespecialiseerd in zeilvakanties vanuit Lefkas en Corfu, gelegen in de Ionische Zee, een van de mooiste zeilgebieden van Europa met vele mooie baaien, strandjes en eilanden, zoals Ithaka, Kefalonia, Paxos en Zakynthos, met pittoreske haventjes. Zeilen in de zon, ankeren in een mooie baai en een duik nemen in het helder blauwe water, genieten van Griekse gastvrijheid en verse vis eten in een Griekse taverna.... . Echt vakantie! Het is niet voor niets dat zoveel Nederlandse zeilers elk jaar steeds weer terugkeren.

Je kunt bij ons kiezen uit flottielje of bareboat zeilen, met of zonder schipper. Ook leren zeilen behoort tot de mogelijkheden.

Vakantiehuizen op Lefkas

Naast zeilvakanties bieden wij een selectie van de mooiste vakantiehuizen op Lefkas in Griekenland. Vrijstaande vakantievilla's met privé zwembad en een weids uitzicht op zee, dichtbij de taverna's en het strand, ideaal voor gezinnen, een groep of een huwelijksreis.

Het Griekse eiland Lefkas kent nog geen massa toerisme en heeft gezellige havenplaatsjes en authentieke bergdorpjes. Het heeft een mooie groene natuur (ook in hoogzomer) en schitterende stranden. Lefkas is ook zeer geschikt voor een actieve vakantie, zoals wandelen, fietsen, (kite)surfen, kayakken en zeilen.

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners

\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \