Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Stichting Klavervier

Correspondentieadres

Stichting Klavervier
Tormentilstraat 40
Arnhem
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 17060

Stichting Klavervier

Zorgreis voor ouderen naar luxe vakantievilla in Spanje

Een zorgreis voor ouderen uit de Achterhoek, de Liemers en omgeving naar een luxe vakantievilla in Spanje. Dat klinkt goed, wie gaat er mee?

Ook dit jaar organiseert Stichting Klavervier samen met het Graafschap College een heerlijke vakantie in een prachtige ruime vakantievilla in Spanje met zwembad en uitzicht op zee. Deze reis (van 3 tot en met 10 april 2019) wordt speciaal georganiseerd voor ouderen uit de Achterhoek, de Liemers en omgeving. Zorg en ondersteuning wordt verzorgd door studenten verpleegkunde van het Graafschap College.

Het totaalpakket bevat verder ook de vliegreis, het vervoer, de mogelijkheid tot uitstapjes en, indien gewenst, ontbijt, lunch en diner. De verpleegkundigen kunnen helpen met zorgtaken maar kunnen in overleg ook ondersteunen tijdens de vliegreis, met boodschappen doen, koken, of vergezellen tijdens een uitstapje in de omgeving.
Initiatiefneemster van deze reis is Cindy Nas, oprichtster van Stichting Klavervier. Cindy is docent op het Graafschap College. Binnen haar vakgebied heeft Cindy ervaren dat investeren in preventie, lifestyle en welzijn gezondheidswinst creëert: "Leuke dingen doen dus, desnoods aangepast, ook als het allemaal wat moeilijker te realiseren is. Vakantie is een goede manier om te ontspannen en andere mensen te leren kennen. Wie weet houden sommige mensen een leuk contact over aan de vakantie. Iemand uit dezelfde omgeving, met dezelfde interesses. Daar doe ik het voor!"

Stichting Klavervier heeft als doel het realiseren van memorabele activiteiten voor ouderen. De stichting heeft geen winstoogmerk. Cindy Nas is deskundige op het gebied van gezondheidszorg en welzijn en gespecialiseerd in psychologie. Zij werkt als docent bij de opleiding Verpleegkundige op het Graafschap College in Doetinchem.

www.stichtingklavervier.nl
0636334361
info@stichtingklavervier.nl

Terug