Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Success Travel

Correspondentieadres

Success Travel
Vennestraat 11V
Lisse
Nederland

Success Travel

Succesvolle evenementen op de mooiste plekken van de wereld. Dat is wat wij verzorgen, al meer dan 20 jaar. Wij weten als geen ander dat kennis en ervaring opdoen vraagt om een inspirerende locatie. Daarom vindt Success Travel voor ieder evenement een interessante locatie, overal ter wereld. Success Travel is ontstaan vanuit een passie voor reizen en organiseren. Drijfveer achter het bedrijf is Nicolette Dammann: een vakvrouw die barst van de kennis en ervaring. Ze wordt ondersteund door een enthousiast en gedreven team. Het draait altijd om de klant: “Wij gaan voor die WoW-reactie. Er is tijdens alle evenementen en reizen dan ook altijd iets extra’s, iets leuks, iets verrassends.” Success Travel maakt van de studiereizen en meetings een feestje. 

Onze kracht is een groepsreis op maat maken met de passie en met persoonlijke aandacht die u van Success Travel gewend bent.

Door jarenlange ervaring en kennis van landen en locaties en de samenwerking met de juiste partners zeten wij een prachtig product neer, binnen de criteria die u heeft gesteld. Bij elke doelstelling zorgen wij ervoor dat u de juiste snaar weet te raken. Wij proberen u een ervaring mee te geven!

Wij verzorgen niet alleen de reis, maar ook kunnen wij u adviseren bij de communicatie rond uw event, zoals een communicatieplan, uitnodigingen, programmaboekjes, websitepagina en registratiemodule. Zo bespaart u tijd en werk.

U geniet, wij organiseren!   

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug