Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Suikerbossie Africa Travel

Correspondentieadres

Suikerbossie Africa Travel
Doornstraat 14
Den Haag
Nederland

Suikerbossie Africa Travel

Suikerbossie Africa Travel is hét adres voor maatwerk reizen naar Zuid-Afrika, Namibië en Botswana die helemaal voldoen aan jouw specifieke wensen.

Mijn naam is Danielle Coopman en ben geboren in Afrika. Als kind zwierf ik al de wereld rond met mijn ouders, elk drie jaar op een andere locatie. Een nieuw land, een nieuwe taal en nieuwe vriendjes: allemaal even leuk en spannend. Je kan dus wel zeggen dat het reizen in mijn bloed zit.

Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Mozambique en Tanzania heb ik uitgebreid bezocht tijdens mijn baan als gids in dienst van Nederlandse en Zuid-Afrikaanse reisorganisaties. Hierdoor ken ik deze landen en hun bevolking door en door. Door veel met lokale mensen op stap te gaan, heb ik ook de minder bekende kant van Afrika leren kennen: off the beaten track. Niet de standaard route maar juist langs de verborgen plekjes van Zuidelijk Afrika die niet iedereen kent.

Na jarenlang wonen en werken als reisgids in diverse landen in Zuidelijk Afrika willen wij onze liefde en passie hiervoor graag delen met iedereen die naar de mooiste plekken in deze landen wil gaan. Van ons en onze lokale partners ontvang je persoonlijke service, expertise en advies, die samen zorgen voor een unieke en onvergetelijke ervaring. Zorgeloos genieten!

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug