Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Surprising Holland

Correspondentieadres

Surprising Holland
Borgstee 32
ASSEN
Nederland

Surprising Holland

Groepsuitjes & bedrijfsarrangementen op maat
Bent u op zoek naar een unieke beleving voor uw personeel, collega’s, relaties, vereniging of club? Wij organiseren uw personeelsreis, jubileum(reis), relatiereis, bedrijfsuitje of evenement op maat en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor uw gezelschap!

Bijvoorbeeld met uw personeel per buggy door Drenthe en ‘steengrillen’ op een hunebed?  Op reis met uw relaties naar Schiermonnikoog, Amsterdam of Londen? Met uw management team ‘Out of the comfortzone’ naar IJsland? Proosten op uw jubileum in Bremen? Een Tapas-Fiets-Safari in Barcelona met uw collega’s met partner? Of een ‘Hap en snap’ in Antwerpen met een groep prospects? Wij maken voor u een uniek en compleet programma op maat afgestemd op uw wensen, doelstellingen en budget. Onze ervaren begeleiders zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Met Surprising Holland kiest u voor kwaliteit, ervaring, creativiteit en oog voor detail!

Over Surprising Holland
Surprising Holland is al 24 jaar specialist op het gebied van het samenstellen en organiseren van groepsreizen, groepsuitjes en arrangementen voor bedrijven, verenigingen, clubs en families.

Met uw wens, doelstellingen en budget als uitgangspunt creëren we een uniek en verrassend arrangement. Een compleet programma, van idee tot uitvoering, voor grote of kleine groepen, in binnen- en buitenland. Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor u en uw gezelschap. Een klein team van creatieve specialisten, ervaren begeleiders en een breed netwerk zorgen voor een persoonlijke aanpak en een degelijk resultaat.

Surprising Holland brengt groepen verder!

Bezoek website


Terug

VVKR's Business Partners