Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Tembo Afrika

Correspondentieadres

Tembo Afrika
Gildelaan 57
Medemblik
Nederland

Tembo Afrika

Tembo Afrika is dé specialist in maatwerkreizen naar Oeganda, Rwanda, Tanzania, Kenia, ook selfdrive reizen! Ook voor individuele maatwerkreizen naar Ethiopië bent u aan het juiste adres. Met eigen wagens en gidsen (mocht u zelf niet willen rijden) heeft onze organisatie al meer dan 20 jaar ervaring met het maken van safari's in Oost-Afrika en kennen we de mooiste plekjes, vaak weg van de begaande paden. Ziet u door de bomen het bos niet meer met heel veel “kenners” die allemaal iets anders vertellen zonder te luisteren. Heeft u een beperkt aantal vakantiedagen maar wilt u wel veel zien. Eigenlijk tijd te kort om alles voor de vakantie uit te zoeken. Tembo Afrika lost het op. Wij maken van elke reis een onvergetelijke ervaring. Bij ons krijgt elke reiziger eerlijk, duidelijk en uitgebreid advies. Alle vrijheid bij het samenstellen van een reis met daarbij uitstekende prijzen. U boekt bij Tembo Afrika direct, geen tussenpersonen.

Op het gemak reisvoorbeelden bekijken?
Op onze website geven wij u een groot aantal voorbeeldreizen, gerangschikt per land. U kunt deze reizen natuurlijk bij ons boeken maar het is ook als basis te gebruiken voor uw eigen maatwerkreis. Wij zijn zelf veel aanwezig werkzaam vanuit onze bestemmingen zodat wij u goed kunnen blijven adviseren over de leukste plekjes.

Laat het ons weten en we adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden en manieren van reizen. Vraag ons gerust om meer informatie of om een vrijblijvende maatwerkofferte. 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug