Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

The Great Unknown

Correspondentieadres

The Great Unknown
Van Panhuysstraat, 36
GRONINGEN
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 18072

The Great Unknown

Dus jij wilt reizen, op pad, de wereld bestormen en ontdekken? En liggen je reiswensen in Oost-Europa, Rusland, Mongolië, China, Noord-Korea, De Filipijnen of het Caribisch gebied?

Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn Thijs en Aletta, alias The Great Unknown: je nieuwe reisvrienden die jouw wilde reisideeën uitdenken en voorbereiden, zodat jij je energie kunt besteden aan de leuke dingen, zoals rondstuiteren van de voorpret bijvoorbeeld.

Omdat we zelf veel reizen en gereisd hebben en zodoende inmiddels tientallen unieke reiservaringen rijk zijn, onderscheiden we ons van de doorsnee reisorganisaties. Onze kracht? Wij bieden alleen reizen in landen aan waar we zelf zijn geweest. Zo kunnen wij jou als geen ander adviseren en voorzien van de insidertips waar je écht wat aan hebt.

Daarnaast doen we ons best om met onze werkwijze het milieu en de leefomgeving zo min mogelijk te belasten. Zo werken we voornamelijk samen met lokale gidsen en kleine lokale organisaties, richten we onze reizen zoveel mogelijk in met het openbaar vervoer (in plaats van met het vliegtuig) en is al het materiaal dat je van ons krijgt eerlijk gemaakt en/of gemaakt van gerecycled materiaal.

Ben je nieuwsgierig wat we aanbieden? In ons overzicht staan alle reizen die we nu aanbieden of volg ons op Facebook of Instagram . Dit overzicht wordt regelmatig ververst en aangevuld. Wens je iets wat wij (momenteel) niet aanbieden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Het kan zijn dat we je toch van dienst kunnen zijn met een oplossing op maat.

www.travelthegreatunknown.nl
0615260778
info@travelthegreatunknown.nl

Terug