Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere vakantie?

Tokodrama

Correspondentieadres

Tokodrama
Zoutkeetsgracht 228
Amsterdam
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 16041

Tokodrama

We gaan met in de meivakantie 5 dagen (4 nachten) naar Berlijn. Slapen in een hotel en toneelspelen op verschillende plekken in Berlijn. In mei en juli gaat Tokodrama een week naar Chateau Heucourt (Noord Frankrijk). Toneelervaring is ook hier niet van belang. Wees welkom om mee te gaan.

Theatervakantie Frankrijk

Het kasteel in de Picardie (Noord Frankrijk, 500 km van Amsterdam) is sprookjesachtig en inspirerend. Tokodrama gaat daar ook deze zomer weer naar toe. Het is dan ook een geweldige plek.
We hebben het kasteel helemaal voor ons zelf (geen andere gasten en beheerders). Er zijn 12 slaapkamers, een prachtige eetsalon, een open haard kamer en een geweldige tuin, met kampvuurplek en bos, waar we ook veel scènes zullen spelen.
Bart van Heel geeft de hele week les vanuit verschillende invalshoeken (veel improvisatie, beweging, vorm (bv. diagonale lijnen in een bos decor), teksttoneel etc. Toneelervaring is niet van belang.
Er gaan 16 deelnemers (+ kok en Bart) mee. We reizen met 2 busjes, we koken zelf onder leiding van de kok (keukenprinses!).
Wees welkom.

Theatervakantie Berlijn

We gaan in de meivakantie 5 dagen (4 nachten) naar Berlijn.
Elke dag krijg je toneel les in bijv. een kraakpand, balletzaal, klein theater, circustent, park). Doordat we op de fiets naar de verschillende repetitieruimtes in steeds weer een ander stadsdeel gaan, leer je de stad op een andere meer kennen.
Vanuit verschillende invalshoeken (vorm, tekst, impro, beweging) speel je deze dagen veel scènes. Er is ook tijd om zelf de stad in te zwerven. Bart van Heel zal ook zijn favoriete plekken laten zien.
In hip Berlijn, verblijven we de 4 nachten in Hotel Transit (www.hotel-transit.de), in hartje Kreuzberg, vlakbij de geweldige, trendy Bergmanstrasse.

www.tokodrama.nl/toneel/vakanties
020-6261835
info@tokodrama.nl

Terug