Naar welk land gaat jouw volgende bijzondere reis?

Travellers Wandelvakanties

Correspondentieadres

Travellers Wandelvakanties
Daslook 31
Lochem
Nederland

Reisgaranties


VvKR-lidnummer: 11061

Travellers Wandelvakanties

Travellers is een kleinschalige wandelspecialist in Europa sinds 1992. Wandelvakanties: trektochten en standplaatsreizen van Schotland tot Spanje en van Wales tot Tsjechië. De meeste arrangementen zijn individuele wandelreizen, waarbij de nadruk ligt op kleinschaligheid en natuurbeleving. Wandelen is onthaasten.

Engeland - Hadrian´s Wall

Hadrian´s Wall vormde de meest noordelijke begrenzing van het Romeinse Rijk en is ca. 2000 jaar oud. Delen van de muur zijn nog zichtbaar en op veel plaatsen gerestaureerd. Er zijn Romeinse forten, zgn ’mile-castles’, torens en musea waar je de geschiedenis kunt zien van dit indrukwekkende bouwwerk.

Sinds 2003 loopt langs Hadrian’s Wall een officiële langeafstandsroute. Je wandelt van de Noordzee naar de Ierse Zee dwars door het indrukwekkende, afwisselende en lege landschap van noord-Engeland.
De kunt er voor kiezen de trektocht te wandelen in 8, 9 of 10 dagen. Je overnacht in B&B accommodaties en je bagage wordt vervoerd.

De meeste wandelaars kiezen voor de 8-daagse gekozen variant met dagafstanden tussen de 20 – 24 km. Verreweg de meeste wandelaars lopen van oost naar west, maar west-oost is ook mogelijk.

Op onze site www.travellers.nl vind je meer details over deze trektocht en onze andere reizen in Europa.

Trektocht wandelvakantie.

Behalve voor een standplaats wandelvakantie kun je ook kiezen voor een trektocht.
De Eifelsteig in Duitsland is een zeer gevarieerde trektocht van bijna 300 kilometer die begint vlak onder Aachen. De route slingert door de mooiste delen van o.a. de Hoge Venen, het National Park Eifel en de Vulkaaneifel en eindigt in de oude Romeinse stad Trier.
Je kunt de hele route in een keer achter elkaar wandelen in 17 dagen, maar heb je die tijd niet dan kun je ook voor 3 trajecten van een week kiezen.
Je overnacht in hotelletjes en pensions bij mensen thuis en je bagage wordt vervoerd.
Wandelen, eten, slapen en ontspannen genieten van het afwisselende landschap.
Op onze website vind je info over meer trektochten in Nederland, Duitsland, Engeland, Schotland, Wales, Frankrijk en Spanje.

Wandelen in de Achterhoek en Drenthe

Ons eigen Nederland biedt ook eindeloos veel mooie landschappen om te wandelen.
Travellers is gevestigd in de Achterhoek, misschien wel het mooiste wandelgebied van Nederland! Hier bieden we 2 verschillende wandelarrangementen vanuit 2 verschillende locaties.
Vanuit een sfeervol verbouwde boerderij met ruime kamers en een prima keuken wandel je een aantal dagen langs een aantal van de statige kastelen die liggen in het gebied rond Vorden, Ruurlo en Lochem.
In Barchem is de basis voor je verblijf een comfortabel hotel. Afhankelijk van je keuze beklim je de Lochemse Berg, de Kale Berg, wandel je langs de Berkel en de Slinge en geniet je van boeiende kleine natuurgebieden.
Het afwisselende Achterhoekse coulissenlandschap met oude boerderijen en soms indrukwekkende bomenlanen maken het wandelen een ontspannen bezigheid.
Met de Kerst en O&N organiseren we in beide accommodaties een groepsreis, waarbij we je de mooiste plekken van de omgeving laten zien.
In Drenthe bieden we een 5-daagse trektocht: in 4 etappes van ca 20 km wandel je door zeer diverse verschillende landschappen. Je te gast in 3 verschillende gastvrije en zeer fraaie B&B´s.
 

www.travellers.nl
0573-256607
info@travellers.nl

Terug