Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

TravellingWELL.nl

Correspondentieadres

TravellingWELL.nl
Hofkampstraat 1A
Almelo
Nederland

TravellingWELL.nl

TravellingWELL.nl de Schotland specialist in reizen biedt haar klanten kwaliteit, persoonlijke aandacht en verrassende programma´s, die voortkomen uit onze kennis van en liefde voor Schotland. We werken samen met kleinschalige accommodatie adressen, waar u een warm welkom wacht. Voor onze wandel/fietsvakanties en allerlei activiteiten werken we met  gespecialiseerde kleinschalige bedrijven.

Reizen op eigen gelegenheid

TravellingWELL.nl stelt uw Schotland reis op eigen gelegenheidsamen op basis van uw wensen, zodat u optimaal kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Wilt u iedere dag wandelen of fietsen? Wij zorgen voor een mooie wandeling/fietstocht en leveren er een kaart + Nederlandse beschrijving bij.
Bent u dol op bezoeken aan bezienswaardigheden? Wij gaan  dan op zoek naar net die plekken, waar uw hart van open gaat.
Ook voor vakanties voor gezinnen met kinderen hebben we allerlei mogelijkheden met activiteiten en bezienswaardigheden, die u allemaal aan zullen spreken. We kunnen in de  SYHA  hostels (de Schotse equivalent van Stay Okay hostels in Nederland) een kamer voor u boeken en op kleine camping/parkjes een stacaravan of huisje, tipi of trekkershut.
Wilt u uw hond graag meenemen op vakantie? Geen probleem, we hebben zo langzamerhand een behoorlijke lijst van vakantieadressen, waar dat gewoon kan en mag.
Wedden dat u de vele ´schatten´ van Schotland ontdekt en een hele fijne vakantie hebt?

Wij verkopen de wandel- en fietsvakanties van kleine gespecialiseerde organisaties, die het land op hun duimpje kennen. Zij vervoeren ook uw bagage, die als u aankomt in de volgende B&B al weer klaar staat bij uw kamer. Heerlijk!

 

Sfeerimpressie

Bezoek website


Terug