Zoeken in bestemmingen, reisthema's & reisorganisaties

Treasury Travel

Correspondentieadres

Treasury Travel
De Roterij 25a
Burgh-Haamstede
Nederland

Treasury Travel

Treasury Travel – Wereldwijde reizen op maat

 

Ervaren en pure beleving.

 

Reizen op maat

Al ruim 11 jaar verzorgen wij met veel passie en plezier rondreizen geheel op maat en naar wens van onze reizigers. Met grote regelmaat reizen we zelf naar onze bestemmingen en komen terug met een enorme schat aan parate kennis. Met deze kennis stellen we de mooiste reizen op maat naar uw wens samen.

 

Bestemmingen

Onze unieke bestemmingen bevinden zich in Azië, Midden- en Zuid Amerika en het Midden Oosten.

 

Belevingen

Overnacht in kleinschalige, authentieke accommodaties. Ontwaak door de geluiden van de natuur, dwaal door eeuwenoude culturen en proef van de kruidige keukens. Ontdek eeuwenoude tradities tijdens interacties met lokale bevolkingen. Wees actief tijdens golf-, wandel- en fietsreizen. Wees creatief en leer pottenbakken, koken of schilderen. Kom tot uzelf tijdens meditatie, yoga en ayurveda. Ga groen en maak kennis met permacultuur en leer bouwen met natuurlijke materialen.

 

Ter plaatse

Onze vakkundige en betrouwbare partners ter plaatse delen met ons dezelfde passie;

Goed voor onze reizigers zorgen en hen een onvergetelijk mooie reis bezorgen.

 

Voor wie?

Voor iedereen die van (rond)reizen houdt, op welke manier dan ook. Voor iedere leeftijd. Voor de individuele reiziger en voor wie in groepjes wil reizen.

 

Voor de reiziger die van begin tot het einde compleet verzorgt wil worden. De avonturier die het niet erg vindt soms basic te overnachten in de natuur. Honeymooners die hun huwelijksreis tot een onvergetelijk mooie herinnering willen maken. Gezinnen met kinderen die willen rondreizen en toch ook tijd willen om te ontspannen aan het zwembad of strand. Kortom, voor iedereen die van reizen houdt.

 

Speciale wensen? Geen...

Bezoek website


Terug